web analytics
Fotbal intern

Dacă Poli bate FCSB și Dinamo bate Poli … înseamnă că Dinamo bate FCSB?

Altfel, așa cum spuneam și pe Facebook, n-am văzut vreodată în Liga 1 ceva asemănător cu ceea ce face Poli Iași sezonul ăsta. S-a întâmplat să le urmăresc multe meciuri, inclusiv astea cu echipele din top 6, și e incredibil, mi se face pielea de găină, oamenii n-au scrupule. Când aduci muritori de foame de prin țări în care moneda națională e puiul e evident că poți obține orice rezultat îți dorești tu. Wink!

E bine că și-a revenit Dinamo, echipă care a profitat de faptul că Poli Iași a venit la București și știa deja ce are de făcut. Altfel, așa cum am mai zis, un playoff fără Dinamo ar fi ciudat. De fapt, mai ciudat ar fi fost un playout cu Dinamo.

În purul stil românesc, am primit vreo 5 mesaje de la dinamoviști care mă înjură și îmi spun că uite ce bun e Filip. Pentru că băbălăul de român asta înțelege din fotbal. Filip e la fel de prost cum a fost mereu, încă de la primele lui apariții. Face umbra pământului degeaba, fotbalistic vorbind.

Sunt puțin debusolat de absența suporterului dinamovist de la stadion, dar începe să fie obișnuită situația, așa că n-am s-o mai bag în seamă.

Emil Grădinescu e atât de trecut încât am ajuns să mă uit la meciuri pe mute și cu muzică pe fundal, să nu adorm. E de o prostie rară, nu vede jucători, e bătrân și încăpățânat, confundă fotbaliștii, își ceartă colegii care nu dau reluări. O să îl auzim într-o bună zi vorbind depre invazia rușilor în timpul comentariului și o să ne dăm seama că e aproape gata.

Sebi Colțescu mai bine făcea treaba aia acum câțiva ani.

Abia aștept noua țeapă pe care și-o va lua Gigi Becali cu Nemec. O să râd râd râd! De ce? Deoarece omul e o pârnaie de fotbalist. Sigur, pentru nivelul actual de la Dinamo e okish, deși dă un gol la fiecare 9-12 meciuri. Dar pentru bătălia pentru titlu, pentru Europa e a opta soluție. După Pacionel reprofilat.

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.