web analytics
Fotbal intern

Cum se poate face bine Steaua. Cinci pași

1. Eliminarea lui Laurențiu Reghecampf. Într-o lume în care n-ar funcționa fotbalul pe prietenii, antrenorul trebuie să dispară. E într-o evidentă criză de idei și țin cont de faptul că are probleme mari de lot. Însă trebuie să vă aduceți aminte că el a fost cel care, toată vara, țipa pe la conferințele de presă că e mulțumit, că are ce îi trebuie, deși echipa nu avea atacant și fundaș dreapta. Tactic, Steaua nu a exista în acest sezon, diferența față de precedentul mandat din punctul ăsta de vedere e uriașă.

2. Dispari, Golubovic. Du-te, Popa! Primul nu e fotbalist de nivelul ăsta, trebuie eliminat urgent ca să nu mai ocupe locul pe bancă, e periculos de ținut și acolo. Al doilea și-a terminat bateriile pentru Steaua, nu are nici măcar un motiv pe lumea asta pentru care să mai rămână, sunt convins că îi găsește ruda-impresar un job frumos la o echipă din Arabia Saudită, joacă 10 meciuri, ia 2 milioane, și se întoarce să facă grătare toată viața fără o grijă.

3. Transferuri pentru sezonul următor, cel târziu în ianuarie. Un club normal la cap își aduce acum grosul pentru sezonul viitor. Ok, vine Alibec! Dar pe Alibec cine îl pasează? Muniru? Achim? Moke? Trebuie să se gândească la faptul că Alibec trebuie pus în valoare de un fotbalist alături de care trebuie să joace măcar jumătate de sezon pentru a fi suficient de puternic în vară, când vor ataca Liga.

4. Reprofilarea lui MM Stoica. Eu înțeleg că Gigi Becali se simte dator să îl ajute pe Stoica, omul chiar nu se pricepe la nimic pe lumea asta, ar lucra la reabilitări de blocuri în Socului dacă n-ar fi angajat la Steaua. Însă de ce e nevoie să fie director sportiv? Să nenorocească echipa, jucătorii prin cele mai proaste decizii atunci când vine vorba despre transferuri? Îl poate angaja la Domnești, supraveghetor bază sportivă. Poate fi ajutor de șofer de autocar, ghid, organizator competiții Liceu Mircea Eliade. Poate lucra la bucătărie, poate să fie assistant managerul (secretara) lui bre nea Vali Argăseală, poate să lucreze la spălătorie sau la masaj.

5. De Amorim, înapoi la vândut înghețată pe plajă la Rio! Așa ar putea crește un fotbalist care are șanse, pe Dennis Man. Ce rost are un De Amorim în echipă, serios acum? Nu are realizări la nici măcar un capitol, probabil are și salariu mare, care e rostul?

reghe-meme

2 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.