web analytics
Fotbal intern

Playoff-ul Ligii 4 se joacă degeaba

Chiar se joacă degeaba, nu e glumă! Asta pentru că, în mod normal, Steaua București le va bate pe AS Tricolor și pe ACS Dinamo. În mod normal, dar pot apărea și surprize. Iar dacă Steaua le bate pe astea două, atunci nu mai rămâne decât meciul amical cu Academia Rapid până la accederea în barajul pentru promovarea în liga a treia.

De ce e amical, spuneți? Sigur, meciul Steaua – Academia Rapid din playoff nu e amical la propriu, doar că rezultatul din acest joc nu contează în stabilirea numelui care merge la baraj. Asta pentru că, deși în sezonul regular a fost echipa mai bună, Academia Rapid nu are drept de promovare potrivit regulamentelor în vigoare.

Da, știu că discuțiile sunt multe, că se încearcă tot felul de lucruri despre care am discutat de circa 20.000 de ori pe toate platformele posibile. Însă realitatea este imposibil de contestat: în momentul în care voi citiți treaba asta, regulamentele în vigoare împiedică Academia Rapid să promoveze. Clubul s-a înscris și și-a desfășurat activitatea într-o competiție despre care știa (sau trebuia să știe) că are legi care îi împiedică promovarea.

Ah, se pot face manevre și schimbări nelegale de regulament? Ok!

13 comentarii

 • Sa stii ca au tot dreptul sa promoveze…nu te mai lua dupa toti nestiutorii in regulamentele fotbalului…regula cu CIS obligatoriu pentru a juca la baraj s-a introdus dupa inceperea campionatului…eu am jucat anul trecut un meci de baraj pentru promovare in liga 4 fara ca echipa unde joc eu sa aiba CIS…cei de la federatie si-au dat seama ca nu e ok sa introduci o asemenea regula in timpul campionatului si au revenit la starea initiala..adica obligativitatea de a avea CIS doar dupa ce castigi barajul si intri in liga 3…in plus…comitetul executiv al FRF ca reprezentant al Adunarii Generale are tot dreptul sa schimbe regulamente in propria competitie, practic asta e unul dintre rolurile lor..asa ca imi pare rau dar mai stati o tura in liga 4…

 • Deci in concluzie sunteti constienti ca rapid merita sportiv si in continuare vreti pomana?

  • Bossulica, vezi ca voi nu promovati deloc. Academia Partid se desfiinteza, iar in Liga 3 va juca o alta entitate, rrspectiv SC FC R SA, un fel de SC FC Fcsb SA. Ulterior, intrucat sunteti extrem de prosti din fire si nu veti avea actele in regula nici in L.3, veti infiinta o noua societate SC FC Acceleratu SA care va juca in L.2 si va inlocui actualul fost SC FC R SA :))))))))))))

 • Comentarii cu “Spurcatule te plateste talpan sa ti cu csa regal sport 2017 rapidu e un mit si avem cea mai frumoasa galerie care nu sa vindut nici o data pe bani ca spurcati care ia u bani de la armata haide rapidu haide realu” in 3, 2, 1… 😀

 • nu stiu daca e naivitate..sau ironie…nu ai inteles ca nu se poate lupta cu sistemul?singura noastra sansa este sa castigam pe teren ..sper ca au inteles si jucatorii acest lucru ! altfel munca de 1 an se duce …

  • Sistem sau nu, în locul vostru mi-aș dori ca în primul rand sa promovez sportiv și as lasa crisparile astea de virgină !!! Ați văzut ca de bătut nu puteți și gata, ați început cu sistemul, partidul, etc. Tocmai voi …. Uitați ce istorie susțineți voi: una scrisa în proporție de peste 90% cu ajutorul EXCLUSIV al unui / sistem? Unul odios pe care în mod normal nu trebuie să și-l aducă nimeni aminte cu placere 😉
   Oricum, asa cum spuneam și în postările precedente, “sistemul” acesta le va promova pe amândouă, din fericire pentru noi având și merit absolut dpdv sportiv.

 • Vezi ca te-am intrebat de vreo 2 ori care-i faza cu Progresul Spartac pentru ca ai scris in 2 articole ca fac diverse manevre. Te faci ca ploua si nu e ok. E o atitudine de ziarist gesepist. Referitor la baraj, stai lin ca regulamentele se vor modifica 100% pentru Academia Partid.

  • M-au intrebat 200 de insi, am raspuns pe facebook de vreo 3 ori. Manevra cu un contract falsificat unui jucator. In complicitate cu amfb.

   • Din fericire pentru mine nu am cont pe Facebook (merit ub tricou cu Steaua doar pentru treaba asta), asa ca nu aveam cum sa stiu ca ai raspuns. Ideea e ca am un tovaras care e cu Progresul Spartac si ma tot bate la cap ca echipa lui e curata, că hâr, că mâr. Chiar sunt curios de manevrele pe care le fac astia de la Spartac.

 • Si cum te face treaba asta sa te simti?
  Eu nu tin cu niciuna, dar vreau sa promoveze Rapidul, asta asa mai mult pentru tine.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.