web analytics
Fotbal intern

Plânge banderola pe brațul lui Stelu Filip. Și bucuria sinceră a lui Costache

Dinamo a meritat victoria, chiar dacă ea a venit așa cum a venit. În repriza a doua, când au intrat ”vedetele” Herea și Coman, Viitorul a căzut în liga a treia. N-ai de ce să îi plătești pe Herea, Eric sau Constantin când ai copii care fac treaba de 5 ori mai bine decât ei.

Sunt încântat că a marcat Costache, dacă tot trebuia să marcheze cineva. E incredibil cât de fericit e copilul ăsta atunci când are o reușită, țin minte c-a mai dat un gol în trecut pe Ștefan cel Mare și se bucura cu lacrimi.

Comentatorul DigiSport n-a ajuns la meci pentru că a fost blocat în trafic. Cât de tare? Am fost la meciuri cu 50.000 de spectatori, la meciuri pe stadioane la care accesul era mai dificil, dar n-am avut vreodată problema asta. Știți de ce? Pentru că presa vine de obicei cu 2-3 ore mai devreme, mai vezi lucruri, mai vorbești cu cineva. Dar a fost frumos aseară la mare, înțelegem.

Rivaldinho e cel mai slab produs al Braziliei în toată istoria acestei țări, evident după Wiliam de Amorim.

Sunt super curios care e chestia din spatele lui Steliano Filip. Adică înțeleg că trebuie vândut, dar cine are atât de multă influență în presă încât să îi facă reclama asta? El e un șchiop, e un fotbalist de liga a doua fără nicio problemă, face gafe majore mereu și un meci bun la fiecare 15, dar cu toate astea e căpitan, titular, iar echipele mari din Europa se bat pe transferul lui. Stupefiant!

Cântecul ăla cu ”să strigăm iar campionii” al galeriei lui Dinamo e cam crud. Mă gândesc că sunt destul de mulți băieți din galerie, 15-16-17 ani, care nici nu erau la școală când lua Dinamo ultimul titlu. Adică n-au o memorie reală a evenimentului, n-au mai strigat vreodată ”campionii”. 🙂

Eric e incredibil de gras. Am mai văzut grași, l-am văzut pe Budescu, dar niciodata așa. Eric e acum cam ca Ronaldo ăla adevărat. Adică nu e gras, e obez. Sigur, el e bun și așa, dar mă gândesc c-ar fi și mai bun la o greutate sub 100 de kg. Păcat!

V-am mai zis că dinamoviștii o dau cu Steaua sau FCSB în funcție de cum îi ajută. Dacă îi bat, au bătut Steaua. Dacă nu, e ok, i-a bătut FCSB. Dacă vor să înjure Viitorul strigă din peluză ”voi sunteți sclavii lu’ Steaua”. Super!

Chiar și cu multe mâini moarte, Dinamo poate să aibă o echipă mișto de tot sezonul ăsta. Sunt curios dacă vor avea timp și bani s-o formeze și mai apoi s-o mențină. Dar, spre deosebire de anul trecut, nu m-ar mira sa aibă șanse la titlu, eventual să-l și câștige.

8 comentarii

  • nu o dam cu steaua / fcsb dupa cum ne convine, ci pur si simplu nu ne intereseaza ce fac aia, cine mai e steaua. de aici apar confuzii.

  • Ma intrebam si eu in legatura cu Steliano dar nu la meciul de azi . Tipul e de o mediocritate pura , nici nu stiu cum prinde echipa la Dinamo ..ori nu au altul mai prost ori are gura mare , gen Giani Chirita , e rau si bun pana la prima degajare . Un limitat .
    Viitorul slab si confuz ..

      • indiferent cum se scrie pentru mine tot un nul cu gura mare e si asta ( daca pentru tine conteaza de nu poti dormi la noapte , uite Ki-ri-ta , happy ? )

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.