web analytics
Fotbal intern

A cui e planeta asta? Site-urile de sport au dat ca fiind serioasă treaba cu Benzar și Polonia!

Băi oameni buni, am impresia că a luat-o lumea razna iremediabil. Știți clipul cu Romario Benzar, nu? Ăla de după meci pe seama căruia ne-am amuzat pentru că spunea ”trebuie să câștigăm în Polonia ca să mai sperăm la calificare”, însă din cauza faptului că vorbea încet și era răgușit puteam înțelege ”trebuie să câștigăm înn pWL@ mea ca să mai sperăm la calificare”. Sigur, e normal să ne amuzăm, dar mă gândeam că avem un IQ mai mare decât numărul de la pantof și nu vorbim despre faptul că Benzar chiar ar fi spus varianta a doua. Adică nu m-am gândit să menționez asta pentru că aveam impresia că țara nu e chiar atât de proastă. Ei bine, e!

Aflu că de dimineață Sport.ro, Gazeta Sporturilor și Adevărul au dat pe site o știre de genul ”Benzar înjură în direct după meciul cu Danemarca”. Mi se pare șocant, serios, că cineva a putut lua în serios ceea ce era evident o prostie de care ne amuzăm în 3 secunde atunci când scrollăm pe Facebook. Cum să faci știri cu așa ceva? Cum să o dai drept serioasă, spre dezbatere? Atât de jos e nivelul?

6 comentarii

  • Caterinca ma nebunule cu Benzar, e clar ca a zis Polonia, da’ esti prea oaiehagi ca sa poti rade la asa ceva. Ce zici despre Romania 1-5 Rusia, 0-2 Danarmeanca? Presa nu zice nimic, la fel ca tine. In rest Patrick Nedelcearu betie hau hau unde e viitorul fotbalului?

  • Cand te gandesti ca trustul Intact nega replica lui Ponta: “ce faci fa, Doino?” si acum insinueaza ca Benzar a injurat in direct, ba ce scarba imi e.

  • In contextul asta cred ca e bine de mentionat si ca nu e vorba de incompetenta, ci de lipsa de etica si principii. Oamenii nu mai dau doi bani pe obligatia morala a meseriei lor. Vor doar bani. De aia nici medicii n-au 100% dreptate cand isi plang de mila ca au salarii mici si d-aia lasa oamenii sa moara in spitale.

    Revenind la jurnalistii de sport, singurii care merita cititi, care isi argumenteaza in general opiniile si care fac treaba asta de placere sunt cei ce activeaza mai degraba independent. Lipovan, Beldie, tu, Emanuel Rosu, Sebi Culea si cred ca mai sunt cativa, dar nu-mi vin acum in minte. Garda veche e perversitatea intruchipata.

    Etica e cea mai mare problema in zonele esentiale ale Romaniei.

  • Ar fi trebuit sa te uiti la emisiunile lui Naum de dupa incidentul cu cele patru tentative de betivi de la Dinamo. Facea omul subiecte din ce a postat Nedelcearu pe Instagram. Era mai revoltat decat toata lumea pe baietii aia, aproape ca-l certa pe Florentin Petre.

    Cam atat de jos e nivelul, intr-adevar. Poate chiar mai jos decat atat, numai ca inca n-au ocazia sa o arate, acesti presari de doi lei scoliti de fosilele comuniste gen Ioanitoaia. Cred ca daca ar disparea Becali din fotbal, ar crapa cateva inimi.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.