web analytics
Diverse

Că vă place sau nu, Antena 3 nu trebuie să dispară

M-am ocupat de lucruri serioase ieri seară, însă nu am avut cum să evit subiectul Antena 3, mai exact problemele cu executarea silită a celor de acolo. Nu sunt bine înfipt în problemă și nu am experiență de lucru cu legile, însă atunci când vorbești despre o televiziune de proporțiile Antena 3 nu ai cum să dai un termen de 5 zile pentru părăsirea sediului. Sper că nu încearcă cineva distrugerea Antena 3, chiar dacă nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă acolo. Astfel de exemple, fie ele și foarte proaste, nu trebuie să lipsească din peisajul media.

Serios, ei fac parte dintr-un ecosistem media care riscă dezechilibrul devastator în cazul în care A3 este eliminată din ecuație. Sigur, să plătească chirie pentru sediu, să se ia măsurile necesare pentru recuperarea prejudiciului, să fie taxați corect, dar să fie lăsați să existe.

E adevărat că le-a fost dat termen de 5 zile pentru părăsirea sediului din Băneasa? Mi se pare ireal? Și e ireal chiar dacă termenul ăsta vine la expirarea unui alt termen.

7 comentarii

 • Cristian, ca iti place sau nu, tot trustul Intact trebuie sa dispara, nu numai Antenta 3. Acum sa fim seriosi, ce vom pierde? Pupincuristii, penibilitatile regizate de la Capatos si Gherghe, manelele de pe Antena Stars (o singura data am dat pe acest post si erau manele, mna, poate i-am prins eu pe picior gresit – not 🙂 ). Eu cred ca 6 luni erau suficiente sa se mute. Inteleg ca e vorba de mult echipament, nu contest asta, dar si 6 luni sunt… 6 luni. 🙂

 • hai ma, ca sunt amuzanti pacalicii :))
  zilele astea cand ma plictisesc, dau repede pe a3 sa ii vad cum se smiorcaie 🙂

 • Cum a spus si Cristi, stiau ca vor fi nevoiti sa plece inca din august 2014. Ai uitat ce tambalau au facut si atunci? cu chemat lumea in strada pentru un cacat, acum fac din nou acelasi lucru nesimtitii. Nu sunt de acord cu nicio chirie substantiala, ANAF-ul trebuie sa actioneze ca o banca (profabilitatea bancilor demonstrand clar ca aleg calea care trebuie), nu stai sa iei bani cu taraita nu stiu cati ani, mai degraba vinzi sub pretul pietei la o eventuala licitatie decat sa nu intelegi nimic din banii respectivi. Ti se pare normal ca din prejudiciul de peste 60M de euro a fost recuperat doar 1M in decurs de 19 luni?
  Sa fie clar ca nu le inchide nimeni gura, daca eu cumpar o masina si se dovedeste ca fostul proprietar o furase, crezi ca imi lasa cineva masina? fix in aceeasi situatie ne aflam si acum.
  Propun totusi ANAF-ULUI sa renunte la 1M din prejudiciu, sa vezi atatia antenisti plouati, cum am vazut aseara, a fost minunat. Ce s-au adunat ei toti boii, de la Dan Negru, la Morar si pana la aia de la Acces din Rect.

 • nu-s de plans au stiut chestia asta si probabil au fost somati sa paraseasca sediul de mai multe ori dar probabil abia acum cand ponta a plecat de la guvern au realizat ca nu-i de glumit

 • de acord ca delireaza, ca multi dintre aia care apar in studioul de la sinteza zilei au locul lor la balaceanca, insa nici august 2015 nu mi se pare un termen rezonabil. asa cum nu mi se pare rezonabil sa nu li se ofere solutia de a ramane in acel sediu contra unei chirii substantiale.

 • discipolii domnului profesor au primit decizia din August 2014, stiau de mult de treaba asta, acum doar fac pe victimele. sunt de acord ca nu ar trebui sa dispara o televiziune, se vor gasi solutii, dar delireaza si fac pe victimele. daca nu ma gasesc la paine, sa ma caute la oua #basist #antena3afostaici

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.