web analytics
Fotbal intern

Pintilii, unul dintre ultimii steliști rămași la FCSB, e atacat

Anul trecut pe vremea asta eram la Sala Polivalentă la evenimentul ”Uniți pentru Mihai”, prilej cu care a fost organizat un meci între Steaua ’86 și Steaua ’06. A fost un eveniment organizat în scop caritabil, a fost și galeria Stelei care a făcut spectacol, Didi Prodan a urcat între suporteri și a cântat, a fost o treabă reușită. Lângă locul în care stăteam eu, în tribună, a stat și Mihai Pintilii. A fost singurul component al FCSB-ului care a venit la evenimentul la care și-a adus și copiii. Sigur, avea o situație mai specială atunci, era suspendat parcă, dar a venit și s-a strecurat printre spectatori, a profitat de ocazie să le arate copiilor legendele Stelei, galeria etc.

Fac introducerea asta pentru mizeriile care vor continua. Printre puținii steliști rămași la FCSB, Mihai Pintilii e supus unei campanii complet inexplicabile de demantelare. Nu pot înțelege de ce, însă de la faptul că i-a fost luată banderola meritată pentru a-i fi acordată ”de sus” unui jucător proaspăt sosit, de la scoaterea lui din lot fără motive și până la declarațiile de după meciul cu Dinamo, toate astea mi se par niște idioțenii cumplite.

Să le luăm pe rând. ”Ne trebuie fundaș central, Pintilii nu mai poate”, spune Becali după înfrângerea cu Dinamo. Sigur, pretențiile mele de la el nu sunt mari, dacă îi pui inteligența într-un cur de câine fuge ăla până crapă, dar nici în halul ăsta nu-l vedeam. Una la mână, Pintilii a fost luni seară poate cel mai bun jucător al FCSB-ului, văd că și în Gazeta Sporturilor a primit cea mai mare notă după Pleașcă, dar fundașul a marcat și e explicabil. Apoi, Pintilii e un mijlocaș central defensiv care reușește să fie între cei mai buni de pe teren cu Viitorul, cu CFR și cu Craiova, asta pe lângă altele. Pintilii nu mai poate, spune unul care are pe poziția aia fotbaliști precum Zero Popescu sau Muniru, băieți care duc ratarea la rang de artă.

Într-o echipă cu Moke, Amorim, Enache, Muniru, 0 Popescu și alții ca ei, indivizii ăștia dubioși îl găsesc pe Pintilii că nu mai poate. 🙂 Tare? Ce nu mai poate Pintilii? Nu poate să fie sifon la Mache precum alți lăchioi? Nu poate să bage Naposim cu directorul sportiv? Nu poate să aprindă grătarele la antrenamentele secundului Reghecampf? Ce mai exact nu poate? Că fotbal poate!

Nu mă bag, dar Pintilii cred că n-a mai fost ”halit” de sifoanele din urechile lui Becali încă de acum câțiva ani, atunci când s-a întors în România la Pandurii și a spus că ”FCSB nu e Steaua”.

6 comentarii

  • ce titlu tabloid. “unul dintre ultimii stelisti ATACAT !” Click aici. hai s-o mai lasam in plop cu mangaierea fotbalistilor, ala e ultimul stelist, ala noul maradona…frate e platit ca un rege sa joace fotbal. tot ii tinem cu curu in palme. l-a omorat becali pe sensibilul pintili ca l-a criticat. hai sa facem scenarii acu’. l-a criticat ca nu e sifon….ba nu, ca nu e prieten cu reghe. pe dracu, e prieten la catarama cu reghe si prodanca. si atunci cand se uita in cont si vede 20 de mii intrati luna de luna (sau la trei luni) o sa ii treaca tristetea.

  • L am ascultat pe finanțator si la DigiSport si la sport.ro dar nicăieri nu l a atacat pe Pintilii (azi 02.05.2017). A vb de 2 mijlocasi centrali, dar o minima logica ne spune ca tb o echipa de fotbal trebuie sa aibă lot ( adică mai mult de 11 jucatori). Plus ca un mijlocaș central tânăr care sa învețe de la Pintilii ar fi o chestie deșteaptă . Dar, asta e presa sportiva:”decât ” cancan

  • Sper sa dispară cât mai repede din fotbalul românesc oameni precum Reghe,mm stoica și prodanca dar și Gigi care a distrus un brand precum Steaua.Hagi e singurul om din România care a putut face din Viitorul o echipa adevarata ,o echipa care se bate la titlu .Singurul motiv pentru care ma mai uit la liga 1 este Viitorul Constanța
    Bravo Hagi!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.