web analytics
Fotbal intern

Pintilii, un căpitan. Moruțan, un puști care n-a învățat nimic!

L-ați auzit pe Moruțan, cel care nu ratează un interviu TV nici dacă decolează avionul fără el, ce a spus că s-a întâmplat după meciul cu Ucraina U19? ”M-a sunat Mihai Pintilii și m-a încurajat, mi-a zis să țin capul sus!”. Gestul lui Pintilii demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, cine e adevăratul lider de vestiar și adevăratul căpitan de echipă la FCSB. Dincolo de episodul ăla ușor amuzant, dar pe deplin justificat, cu Pintilii care a rămas surprins că România U19 a pierdut calificarea, mijlocașul și-a făcut treaba și dincolo de teren, alegând să îl încurajeze pe Moruțan, cel care va veni la FCSB din vară.

La capitolul Moruțan, lucrurile stau însă mai prost. L-am menajat după meciul ăla, presa în general l-a cam menajat, însă văd că e bătut în cap. Și arogant, culmea, înainte să ajungă la FCSB, club care transformă 80% dintre jucătorii pe care îi aduce. Am ascultat interviul după meciul de Liga 1, acolo unde ca un veritabil tânăr Goe a fost numit căpitan și a fost titular și integralist, și am rămas uimit. Moruțan e nemulțumit, cică l-au numit microbiștii ”groparul României” și nu înțelege cum de îl critică ”unii care stau în canapea și se uită la televizor”. Iar comportamentul ăsta e doar vina voastră, a microbiștilor.

Pentru că voi îi lăsați să se creadă dumnezei, dumnezei independenți. Moruțan nu pricepe, în capul ăla în colțuri pe care văd că-l are, că microbistul care stă în fotoliu îi plătește lui salariu. Nu pricepe că fără privitori, spectatori sau telespectatori, fotbalul nu poate exista la nivel profesionist, nu ar exista bani, iar Moruțan ar împunge jenat acum o urâțică pe holul liceului în loc să se plimbe la braț cu miss nușticum, așa cum citesc în amp.ro. I-ați făcut să creadă că ei sunt motivul pentru care vă treziți voi dimineață și aveți cafea în ibric, nu invers. Și nu e bine, uite, vă critică Moruțan pe voi, microbiștilor!

Mă rog… Eu v-am mai zis-o cu Pintilii, oricât n-o să spună el asta, e printre ultimii steliști de la FCSB.

Pintilii, unul dintre ultimii steliști rămași la FCSB, e atacat

8 comentarii

  • Deci daca esti microbist si platesti cablu, ai dreptul sa injuri un copil.
    Iar copilul n-are voie sa fie suparat pentru ca tu platesti cablu.
    Nice!

  • cum ? cum facem noi de il facem pe morutan sa se creda ‘mniezau ? ca daca e din cauza noastra, da si doua trei argumente. altfel pot spune si eu ca de fapt e invers. voi, jurnalistii ii faceti sa se creada ‘mnezai, apoi va mirati ca sunt aroganti. deci….cum facem noi, niste cititori de sport, de ii suflam in panze lui morutan ?

  • Morutan a fost menajat de media in mod evident si e un lucru bun . Presa poate ar trebui sa se plieze dupa generatia asta imatura cu “fotbalisti” gen Maxim sau Morutan , poate ar trebui sa-i trateze cu indiferenta pana confirma si fac ceva pentru fotbal . Deocamdata ei livreaza mai mult can can decat fotbal , tot asta ne livreaza si presa desi pe mine nu ma intereseaza ce masina si ce pitipoanca conduc .

  • Problema mea cu Morutan nu e ca a fost eliminat stupid, ci ca a aruncat pe jos tricoul pentru care jucatori ca Hagi sau Dobrin si-ar fi dat viata

  • Cum presa l-a cam menajat? Pai a fost facut groparul generatiei de unii care nu stiau nimic despre aceasta nationala pana la meciul cu Ucraina. Cum sa-l faci gropar pe unul care a marcat 4 goluri in 6 meciuri in preliminarii? Dar sunt sigur ca n-au vazut un meci pana la cel cu Ucraina.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.