web analytics
Diverse

PCH în Piața Victoriei? N-are nimeni timp să afle adevărul în 2017!

Hipsterimea sperioasă suflă-n punga de carton și la ora asta revenindu-și cu greu după atacul de panică de aseară, din Piața Victoriei! Pe la orele 23:20 au început schimburi de petarde între Jandarmerie și ceea ce părea să fie o galerie de fotbal. Cum adică de unde știu că era galerie? Păi știam pentru că s-au întâmplat niște lucruri curioase:

 • Căutători de reach pe facebook precum Chirilă sau Mândruță au decretat, la 2 minute după începerea incidentelor, că ăia care se bat sunt ultrași dinamoviști
 • La câteva minute după startul bătăii, venerabilul site tip 1997 HotNews publică un articol ciordit din ProSport în care face deja prezentarea PCH sub conducerea lui Bucurică, cu tot cu antecedente în politică

Lumea avea certitudinea, așadar, că ăia erau ultrași dinamoviști. Era pe modul ”share masiv” informația cum că frații Negoiță, pesediști și condamnați, au trimis băieții să decredibilizeze strada prin violențe. Social media era într-un acord fără precedent, practic așa a rămas, ăia sunt băieții din PCH și gata.

Acum vin și eu cu câteva întrebări. Și, mare atenție, nu zic că nu e așa cum spuneți. Nu zic că băieții care făceau sănii din tomberoane spre jandarmi nu erau din PCH. Dar:

Două persoane care au fost la meciul de mai devreme, Dinamo – Steaua la handbal, au spus că atitudinea galeriei dinamoviste în timpul meciului a fost vizibil anti-Dragnea. Evident, totul a continuat cu atitudinea din piața. Acum urmează un scenariu în care eu nu pot să cred. Practic mi se spune că băieții ăia simulau ura față de PSD și față de Dragnea atât în sală, cât și în Piață? Și că în spatele protestului lor violent se ascundea, de fapt, intenția de a-l ajuta indirect pe Dragnea prin decredibilizarea mișcărilor de stradă?

Mai departe. Știu că Elias Bucurică e participant la mitinguri, de acord. Însă în treaba de la Victoriei au fost 3-400 de băieți. Ori sunt în stare să bag mâna în foc că 75% dintre ei sunt ”angajați”, nu băieți din PCH. Nu există 400 de băieți în PCH care să facă acțiuni pro-Dragnea, e cât se poate de evident și din imagini că mulți sunt băieți ”angajați” pentru asta, la fel cum s-a mai întâmplat și la evenimentul lui Ponta de pe Arena Națională. Deci e un dubios mânjit, Bucurică, plus câteva sute de băieți pe care îi plătești să facă ceva. Practic, dacă îi plătești și tu îți sapă grădina, nu sunt ultrași, suporteri sau mai știu eu ce.

Poveștile cu ”fanii” aduși de la RIN cu autocarele îmi confirmă crezul. Ultrașii dinamoviști erau la sala din Ștefan cel Mare, nu aveau ce să caute la RIN. Deci nu i-a adus nimeni, e o tâmpenie care a luat caracter de adevăr prin ”share masiv”, vorba netalentatului de Chirilă.

Sunt fel de fel de idioți de tastatură care cred că dacă știu un băiat ce merge la meciuri au relații în galerii. Și așa apar alte certitudini: au fost și steliștii la bătaie. S-au înțeles cu dinamoviștii să se bată cu jandarmii pentru că lor asta le place. Au fost și rapidiști care se pupau cu dinamoviștii și aruncau cu molotoave. Penibil!

Totuși, e greu să dezincriminezi o galerie al cărei lider declarat și asumat e omuleț cu telecomandă pentru cei mai nenorociți politicieni de culoare roșie din România.

Mai multe persoane arunca cu obiecte si faclii aprinse in jandarmi, in timpul unui protest, miercuri,1 februarie 2017, in fata Guvernului fata de proiectele adoptate de Executiv privind gratierea si modificarea Codurilor penale. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

7 comentarii

 • Pana la urma nici nu stiu cat de mult mai conteaza daca sunt sau nu “ultrasi”. Conteaza ca sunt niste cretini si sper sa ajunga la parnaie.

 • Cristian, câtă vreme nucleul acestui grup e identificat ca provenind din rândurile PCH, despre ce vorbim?!

  Ai spus-o clar și răspicat: Elias, liderul PCH, e mânjit. Dovadă stau episoadele de la lansările candidaturilor lui Ponta sau Onţanu. Nu cred c-a fost, atenție, doar PCH-UL aseară acolo și nu spun ca ei susțin PSD-ul. În schimb, spun că a fost o hoarda plătită, al cărui nucleu provine din rândurile PCH. Asta-i doar o coincidență.

  Prosport.ro a scrise, așa cum probabil știi, încă de ieri de la prânz despre intenția galeriei dinamoviste de a se prezenta în piață după meciul de handbal din Ștefan cel Mare.

  PSD în ADN 🙂

 • Cea mai amuzanta parte e aia cu afirmatia fostei sotii a lui Negoita, afirmatie preluata de pe un fanpage al lui OMBLADON. Hahahaha! Practic PCH a fost platita de Negoita sa strice protestele pentru ca, ATENTIE, asa a hotarat fanpage-ul OMBLADON!

 • Am văzut meciul de handbal la televizor, cap-coadă. Galeria a strigat “Demisia” şi a cântat imnul. Cum demisia lui Eliodor Voica nici nu se pune problema, e clar a cui demisie.
  Sigur, teoretic aveau timp să meargă la RIN, pentru că meciul de handbal s-a terminat la 7 jumate şi nici la baschet nu s-au dus. Dar, cum zici şi tu, parcă ceva nu se leagă. Cred şi eu acelaşi lucru, că acțiunea a fost organizată de Elias şi nucleul lui fidel

 • Și de afirmația pe care a făcut-o fosta nevasta ce putem spune? Eu cred ca e un indiciu important.

  Se umflă în povești, dar esența ai surprins-o mai bine. In rest, depinde cat de conspiraționist ești.

  Rămâne să vedem transparența jandarmeriei după ce le spun băieții astă seară. Iar apoi, dacă ministrul de interne vrea să o transmită cu onestitate către public. Dar atunci când te gândești că e PeSeD-ist și își încalcă toate principiile.

  Multe rânduri vor fi scrise zilele astea. Ai grijă să nu fii acuzat de instigare la violență după ce văd bajetii postarea anterioară. ?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.