web analytics
Opinie

Petiție online! Sunt un dobitoc, m-am distrat cu moartea polițistului, acum îmi văd de ale mele

Gata? Ați ieșit în stradă, v-ați potolit? Sau o să vă potoliți când o să plătească Gabriel Oprea cu capul pentru moartea polițistului motociclist? Chiar, vă mai aduceți aminte de ce v-ați revoltat în primă fază? Cum aveți de gând, hipsteri inutili, să continuați protestul? Că mă gândesc că nu e suficient pentru voi să pice Gabi Oprea. Mă gândesc că vă interesează și problema REALĂ a morții polițistului, adică faptul că avem un oraș bombardat. Unul în care trebuie interzis mersul cu motocicleta prin lege din motive de siguranță.

  • Veți ieși în stradă și dacă nu vor fi reparate drumurile care sunt acum găurite?
  • Veți ieși în stradă și dacă Distrigaz va astupa gropile cu prea mult asfalt, formând adevărate trambuline?
  • Veți ieși în stradă și dacă Poliția Rutieră nu va upgrada motocicletele agenților, unele dintre ele adevărate piese de muzeu?

Dacă fie și la o singură întrebare dintre cele de mai sus răspundeți cu NU, atunci sunteți niște mizerabile oi angrenate într-o masă de manevră de persoane mult mai abile decât voi. Oi irelevante!

Poate că ar trebui ca și polițiștii să protesteze în cazul ăsta. Nu de alta, dar sunteți vinovați și voi. Pentru că, vorba unui cititor de aici de pe blog, dacă un șofer obișnuit murea în groapă, verdictul poliției era clar: neadaptarea vitezei la condițiile de drum!

oprea3

Un comentariu

  • ai dreptate dar ”e” multi prosti care nu ”vrea” sa asculte. e mai simplu sa tragem in oprea si sa speram ca trece totul

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.