web analytics
Fotbal intern

Dan ”Penalty nedat” – Nicolae ”noroc că mă scot ăștia” 1-1

Trebuie să vă hotărâți. Ori sunt jucătorii FCSB-ului slabi, ori antrenorul e zero. Eu mă arunc să zic că fotbaliștii sunt foarte buni, dar că antrenorul nu are nicio treabă cu meseria. Acum nu știu dacă e vorba despre implicarea lui Becali, însă primul 11 trimis la Cluj e unul de bun simț, mai bine de atât putea face cu greu, deci chiar dacă s-a implicat Becali echipa nu i-a fost stricată. Cum să nu joci nimic, să nu joci fotbal așa cum mai vedem pe la TV chiar și în Liga 1, tactic să nu exiști, să speri doar la sclipirile unor vedete. (Dan Petrescu avea maximum de puncte cu lotul FCSB. Și mie nu-mi place de Dan Petrescu)

CFR are jocul ăla enervant cu care iei titluri. Sunt spectaculoși ca un pepene lăsat 2 zile în soare. Însă li se transmite de pe bancă ceva clar, un ceva pe care ei îl respectă și din care storc totul. Individual, luați post pe post, sunt inferiori FCSB-ului. Dar grupul, antrenorul, exprimarea, toate astea sunt superioare.

Culio trebuie să primească un calciu, că prea cade din picioare. Un calciu din ăla cu care dădea el pe pereți când era zugrav, înainte să-l descopere ăștia fotbalist. Sigur, pentru echipa lui a fost bine, a obținut două galbene la Pintilii și la Alibec cu prostiile lui, dar e penibil.

Despre Florin Niță nu mai spun nimic. Nu spun pentru că sunteți mulți care nu pricepeți. Dacă zic că e un rupt o să îmi aduceți aminte că l-am lăudat după câteva meciuri. Asta e ciudată rău, n-o pot înțelege. În mintea unora, dacă ai lăudat o dată un fotbalist ești dator să rămâi ”fidel”, altfel se pune că nu ești constant în păreri. Deci dacă ăla e cizmă după o perioadă bună, eu sunt dator să zic că Niță e bun mereu. Nu e bun, e lat, mort.

Â-mi plake Nedelcu și nici Planic n-a fost rău din câte am putut vedea. Nistor e foarte util, Nouvier l-a desenat pe Benzar în niște faze. Ah, Man. Man e peste Golofca, sper că n-avem discuții aici.

Am lămurit-o cu arbitrajele? Nu sunt corupți, sunt doar proști de behăie!

CFR nu a existat fotbalistic în repriza a doua. Nu știu cât de comandată a fost asta, însă mi se pare o prostie. Puteau pierde, nu sunt atât de exacți ca să reziste fără probleme unei reprize.

Alibec de ce n-a jucat în seara asta? Știe cineva? E suspendat, accidentat?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.