web analytics
EURO 2016

Payet, Dumnezeu nu bate cu parul! Păcat de Ronaldo

Extraordinar final de meci. Sigur, veți spune că francezii sunt mai talentați, că au avut ocazii mai multe, că nu știu ce. Dar nu îmi aduc aminte cât mi-am dorit victoria mai mult pentru cineva decât mi-am dorit ca Portugalia să câștige. Iar Eder m-a ajutat să am o seară bună!

Ce țampoi, bă băiatule! Ce nepriceput inutil, cum să intri așa în minutul 10 la centrul terenului, să nenorocești visul unei națiuni? Și nu m-ar fi deranjat atât de tare faultul, că deh, se mai întâmplă. Dar du-te, bă tăntălău mediocru, și cere-i scuze ăluia când iese plângând pe targă de pe teren! Neam prost!

E incredibil cum Griezmann lovește cu capul bine pentru a țîșpea oară la acest turneu final deși are 175 de centimetri. Și nu pentru că ar avea vreo super detentă, ci pentru că are un simț al anticipării extraordinar, e mereu acolo unde începe mingea să coboare, lovește de fiecare dată din poziția ideală. La capul din prima repriză a fost super și felul în care a respins Rui Patricio.

Gigel Coman e peste Payet, această descoperire a puștilor care-s călare pe Football Manager și pe Fantasy. A avut cel puțin 5 centrări perfecte pentru Giroud și Griezmann în repriza a doua.

Nani mi se pare așa cum mi s-a părut mereu, un Mitea mai priceput. Mi se pare incredibil cum un fotbalist atât de lăudat nu face un dribling corespunzător într-un întreg turneu final, nici pe Evra, cel mai umilit fotbalist de la EURO 2016, nu l-a dovedit. WTF!?

Nu mai sunt tocmai tânăr, vă întreb pe voi. David Guetta ăla care a făcut închiderea și deschiderea EURO mai există? Adică mai prestează, e ascultat, e actual, e la modă? Că mie-mi sună ca un concert Boney M la București în 2010.

Ăsta a fost EURO 2016. V-a plăcut? E bine cu atât de multe echipe? 🙂

5 comentarii

 • Fotball manager… Atunci cand lumea nu stie cine e messi da tu il cunosti din joc. Cand orice pusti care apare iti e cunoscut deja.
  Portugalia atat a putut. In grupe a avut prea mult ghinion. Nu e un miracol, nu e o minune. Peste niste ani cand nebunii aia din mijloc si guerrerio vor atinge apogeul nu o sa mai para chiar asa surprinzator.

 • Poate că Payet și-a îndeplinit obiectivul în meciul ăsta. Cu România a înscris pentru că nu avea pe cine să accidenteze, la fel și cu Albania…
  Dacă e băiat deștept atunci Payet merge cu o lecție în plus la ”Ham”, sau mai are o variantă, să revină la prima dragoste și anume comerțul. Mai bine vinzi haine decât iluzii…
  Cât despre turneu, au fost multe echipe însă doar câteva au știut ce caută acolo. Dacă ne face să ne simțim mai bine atunci putem spune că am fost la fel de debusolați precum Spania…doar dacă ne face să ne simțim mai bine 🙂

 • Unii mănâncă cacat ca le place fotbalul spectacol, ca urăsc echipele cu joc urat ca Atletico, ca etc., iar în finala prostii ăștia susțin jegoasa echipa ce a castigat un singur meci în tot turneul împotriva unor neica nimeni din liga ț din Marea Britanie, asta în condițiile în care Portugalia are din punct de vedere valoric o echipă de top cu jucători buni în toate compartimentele.

 • Sincer a fost un Euro de 2 bani..Slabute meciuri, Cred ca cel mai bun meci a fost Belgia-Tara Galilor..
  Campioana mincinoasa…Eu unu cred ca Tara Galilor a fost cea mai buna..
  Iatalia peste asteptari..
  Germania echipa buna dar fara busola..
  Franta fotbalisti buni, dar nu au echipa..
  Spania la pamant.
  Romania rusinea de la Euro..la bataie cu Rusia..
  Sper sa imi zica si mie de ce Portugalia (Grecia 2) a castigat Euro?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.