web analytics
Diverse

Patru tehnologii patentate într-un singur balansoar (P)

Oricât de cuminte e copilul tău sigur are momente în care e nervos, iritat, și se manifestă zgomotos. Ei bine, frecvența momentelor de genul ăsta diferă de la bebeluș la bebeluș, însă e o certitudine faptul că nu îl poți face să treacă peste ele. Pentru astfel de clipe grele industria producătoare de ”ajutoare pentru mame” s-a gândit la fabricarea unui util balansoar bebe. Un device construit cu scopul de a simula și imita mișcările de legănare pe care mama anului 2016 nu mai are timp (sau chef?) să le facă. Discuția de azi este că sunt disponibile spre vânzare o groază de balansoare, iar alegerea nu este ușoară și trebuie să fie făcută luând în calcul mai multe aspecte.

Despre oferta Noriel pe acest domeniu am mai discutat, haide să aprofundăm un pic opțiunile de top în ceea ce privește balansoarele. Și discutăm despre Bright Starts Ingenuity, un balansoar bebe 2 în 1, un leagăn cu funcție de balansoar cu vibrații. Potrivit producătorului are cinci viteze de legănare, opt melodii și trei sunete din natură, toate intervenind pentru a forma starea perfectă pentru calmarea celui mic. Descrierea produsului oferit pe site-ul Noriel la prețul de 541,9 lei indică integrarea unor tehnologii ce par să fie mărci înregistrate. Adică ”TrueSpeed” – care conferă funcția de legănare constantă, ”Slimfold” – care permite o pliere foarte compactă pentru maximă portabilitate, ”Whisper Quiet” – care asigură funcționalitatea complet silențioasă și ”Hybridrive” – care asigură utilizarea eficientă a energiei bateriilor ceea ce permite utilizarea lor pe o perioadă de trei ori mai mare decât în cazul alotor leagăne. Funcționalitatea concretă spune că este util de la 0 luni și până când cel mic ajunge să cântărească 11 kilograme, posibilitatea de setare a timpului de funcționare la 30, 45 sau 60 de minute și o centură cu prindere în cinci puncte.

Vă spuneam că vorbim despre opțiunile de top, însă asta nu înseamnă că nu veți găsi și variante mai accesibile dacă urmăriți link-ul din primul paragraf. Văd că prețurile pornesc de la 140 de lei, atât cât costă cel mai ieftin balansoar, iar până la prețul de 300 de lei aveți de ales între opt modele diferite. Ca de fiecare dată, trebuie să amintesc faptul că există o serie de mituri conform cărora legănatul pe picioare sau în dispozitive improvizate poate dăuna bebelușului. Eu nu pot să îmi imaginez ce mamă și-ar legăna atât de violent copilul încât să îi provoace traume, însă tocmai folosirea balansoarelor de acest tip elimină acest risc.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.