web analytics
Opinie

PatroANĂ, angajez jurnalist!

Mă întreb cum pot unii să doarmă nopțile. De unde, într-un moment de luciditate, ProSport și Gazeta Sporturilor au decis să o șteargă din spațiul public pe Anamaria Prodan s-a ajuns ca cele două publicații să concureze pentru a scrie… pentru a scrie orice despre ea. Până când am plecat eu și cu colegii mei de acolo, prin decembrie 2019, la ProSport nu i s-a pomenit numele. După? Păi când angajezi în loc echipa de șaormari-viteză, de salahori în Sud Residential, nu poți avea conținut pentru a umple site-ul fără Anamaria și Gigi Becali. Și ce e mai amuzant e că negrișorii bagă de mai bine de jumătate de an, au linie directă cu Gigi Becali, acoperă evenimentele legate de Anamaria cu pasiunea cu care acopereau tot ce ține de Viorica Dăncilă în campanie, dar la trafic n-au crescut.

Că, nah. Publicul cititor nu e prost. Nu tot. Au câștigat zoaiele pe care le aduc cu marfa asta de doi lei, dar le-au plecat oamenii care voiau să mai citească lucruri mișto. Că lucrurile mișto, vorba unui poet grec, s-au dus pe paulă.

În fine, nu despre asta voiam să vorbesc. O știți pe Anamaria, bănuiesc. E definiția vorbei ”banii nu îți aduc stil”. Fost reporter de duzină, a făcut niște victime prin televiziune acum o sută de ani, l-a făcut pe Mironică să o iubească pătimaș (i shit you not! e poveste adevărată), apoi s-a apucat de altele. Ce probabil nu știați e că unul dintre jurnaliștii pe care îi citiți în presa din Ro îi scrie, mai nou, postările pe Facebook. Sau replicile pe care le trimite pe la ziare.

Ea, cu mintea ei, poate așa:

După ce și-a angajat jurnalist, a început să mai scape de tacklingurile limbii române. Tot cu prost gust, dar măcar e mai corect.

6 comentarii

    • Daca ar fi sa-mi pun banii de la cantarea viitoare, as paria pe domnu C…… Tot e trompeta doamnei la Gazeta, asa ca de ce sa mai plateasca altul?

      [Comentariu editat de admin]

  • Sinistra… Asta-i paradigma in care traim. 90% cred in asfel de oameni. Nu exista limite. Pi..-.-as in sticla ei cu vin. Iti dai seama, saraca, ce copilarie nefericita a avut!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.