web analytics
Fotbal extern

Pariori fără creier, condamnați la faliment

Mă distrez și, în același timp, mă bucur de guițul disperat al pariorilor fără minte-n cap. S-a întâmplat și aseară după ce PAOK Salonic a luat bătaie cu 1-0 în deplasarea de la MOL Vidi, în Ungaria. Au sărit micii fomiști, disperați și dezorientați de capacul puternic pe care l-au primit, să înjure, să insulte. Să facă ceva pentru a-și striga nemulțumirea că n-au mai făcut și azi banii cu care să își ia mâine parizer, Viceroy roșu și două cafele Tchibo la 1.5 lei.

Serios acum, casele de pariuri vor rămâne o afacere extraordinar de profitabilă cât timp nivelul de inteligență al celor mai mulți pariori e undeva între euglena verde și limax. Eu nu pricep cum își pariază unii banii, serios. Se uită pe meciuri și pun pe ăia de care au auzit mai des? Se iau după coeficientul UEFA?

Pentru că, dacă mă întrebau pe mine, le spuneam că PAOK nu e de luat în niciun meci cu MOL Vidi. Era suficient să:

– te uiți cu google translate pe declarațiile băiatului patronului în zilele premergătoare meciurilor
– să vezi echipele de start prognozate de presa din Grecia
– să vezi discursul întreg al lui R. Lucescu, nu declarațiile ciopârțite care-l fac un aprig luptător
– să citești 2-3 site-uri din Salonic, acolo unde se scrie doar despre PAOK. Editorialiștii lor știu mai bine ca oricine ce e la echipă, ce obiective au, la ce trebuie să ne așteptăm

A, că sunteți niște pamfletari amatori și că vreți să loviți 120 de lei cu 5 lei puși, asta nu mai e problema mea. Dar un parior care câștigă bani serioși din treba asta și-ar fi făcut temele.

Nu uitați, ultima dată când am dat pronosticuri aici pe blog (a ținut vreo lună de zile treaba) am dat 4 pronosticuri corecte de cotă 2 și peste 2 pentru meciurile lui PAOK. Pentru că nu sunt prost ca voi, de aia! Deci nu mai pariați, că n-aveți șanse să le pocniți.

6 comentarii

 • Cum adica ? Sugerezi ca niste rupti din lumea a 3-a a fotbalului trateaza superficial Europa League ? Adica ei is Chelsea ? Li se pare mai prestigios trofeul intern decat un parcurs in Europa ? Pai tot la fel ar trebui sa faca si Vidi, nu ? Tot niste rupti din lumea a 3-a a fotbalului, tot in Europa Leauge. Deci mergand pe logica asta, jucand ambele superficial, tot te-ai astepta ca PAOK sa castige.

 • Cu articolu’ ăsta m-ai dat gata… Sunt 2 variante: ori n-ai habar despre fenomenul pariuri, ori ești un geniu care a înțeles cum să bată casele de pariuri. Cum varianta a doua e puțin plauzibilă (nu e o jignire că nici eu nu mă încadrez, stai lin), ne rămâne doar prima opțiune: habar n-ai ce se întâmplă în lumea pariurilor. Să-ți și explic și de ce: Barcelona, 3 meciuri consecutive în La Liga:
  – primul: Barcelona – Girona 2-2;
  – al doilea: Leganes – Barcelona 2-1;
  – al treilea: Barcelona – Bilbao 1-1.
  Ia spune-ne tu nouă, Oracolule din ProSport, câte declarații ale BĂIATULUI președintelui Barcei, câte echipe de start ale Barcei, câte discursuri de-ale lui Valverde și câte site-uri din Barcelona ai citit de ai preconizat seria asta?!?

  • N ai inteles nimic. Eu nu iti dadeam.cheia pentru a castiga la pariuri. Ziceam doar ca daca te luai dupa indiciile alea n-ai fi pariat pe paok cu vidi.

 • Asta cu declatiile, fiecare zice ce vrea. Cat despre echipa vad ca PAOK a jucat cu 8 dintre titularii obisnuiti plus 3 rezerve, la fel procedand si in celelalte meciuri din grupa, ori asta nu-mi lasa impresia ca au tratat superficial Europa league cum sugerezi. Aa, ca au prioritizat campionatul, pai e normal sa-l prioritizeze, totusi la un campionat cu doar 30 de etape este loc si de europa.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.