web analytics
Pariuri

Pariem și noi ceva? Trei meciuri interesante din etapa 22 a Ligii 1

Gata, de azi începem o nouă rubrică permanentă pe blog, aia despre pariuri. Cu mici excepții, că vor mai fi, ne ocupăm de fotbalul românesc, adică de Liga 1. Și mă gândesc să o facem și sub formă de concurs în cadrul căruia să premiez cei mai inspirați pariori. Dar asta de când va începe playoff-ul/playout-ul. Până atunci, doar ne antrenăm cu etapele care au mai rămas.

Așa că pentru etapa 22 am ales trei dintre meciuri la care voi să oferiți pronosticuri de tipul 1, X sau 2. Cam cum am făcut la EURO 2016, dacă vă mai aduceți aminte. Încep eu, dar să luați în considerare că sunt păreri de microbist, nu analize de parior. Nu țin cont de felul în care bate vântul, de ceara din părul lui Van Hoof sau mai știu eu ce, le analizez stric fotbalistic, în mare.

Dinamo – FC Viitorul 2 (2.85 la Superbet, Fortuna și Betano)

Pe lângă faptul că la Dinamo e sărăcie și că au plecat doi jucători foarte importanți, Gnohere și Vali Lazăr, eu cred că băieții antrenați de Andone vor avea probleme în a-și asigura un loc de playoff. Și vor începe problemele la meciul cu liderul Ligii 1, Viitorul, singura echipă din Liga 1 care joacă și un fotbal frumos, pe lângă faptul că-s eficienți. Sigur, au pierdut și ei un titular și-o rezervă, Răzvan Marin și Cătălin Carp, dar s-au întărit bine: Vlad Morar și Neluț Roșu. Cum Dinamo are a cincea cea mai proastă defensivă din campionat, eu cred că Viitorul o să bată.

CFR Cluj – FCSB X (3.10 la Superbet, 3.15 la Fortuna, 3.05 la Betano)

Ce se întâmplă atunci când se întâlnesc cel mai bun atac cu cea mai bună apărare din Liga 1? Se întâmplă un meci cu puține goluri, probabil un egal. Sigur, o să spuneți că FCSB s-a întărit, că au completat bine ofensiva cu Alibec și Gnohere și că s-au și acoperit unde aveau probleme defensive, pe dreapta, cu Bălașa. Totuși, golurile par să vină în continuare greu din cauza lipsei mijlocașului central, coordonatorului, iar benzile nu par să poată juca altceva decât pătrundere/centrare, joc complet nepotrivit fie doar și pentru Alibec. Miriuță, oricât de vocal e, nu e cel mai curajos antrenor în meciuri de tipul ăsta și cred că va reuși să închidă suficient de bine.

CSU Craiova – FC Voluntari 1 (1.50 la Superbet, Fortuna și Betano)

Oltenii au terminat bine și sunt convins că nu se vor opri nici după plecarea lui Vătăjelu. Celebrul Briceag poate juca în locul celui plecat la Sparta, iar pe dreapta Mulțescu va avea la dispoziție unul dintre jucătorii subestimați grav din Liga 1, bulgarul Dimitrov adus de la Botoșani. Altfel, oltenii n-au pierdut alte nume importante, ba chiar s-au întărit bine, motiv pentru care nu ar trebui să se împiedice de o echipă care nu a mișcat în prima parte a sezonului, dar nici în perioada de transferuri.

Aștept pronosticurile voastre pentru meciurile astea, dacă ne place continuăm, dacă nu, ne oprim. Repet, nu luați ce spun eu cu valoare de certitudine. Nici pe departe. Sunt doar opinii la care le-am asociat niște cote, nu sunt analize de ”specialist” în pariuri.

29 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.