web analytics
Pariuri

Pariem și noi ceva? Etapa a 24-a aduce cote bune în meciuri nesigure

Am făcut o pauză cauzată de lipsă de chef etapa trecută după ce am nimerit 3 din 3 în etapa a 22-a. 🙂 Bine, recunosc că probabil aș fi sfeclit pronosticurile de etapa trecută. Așa că revenim:

CS U Craiova – FCSB – over 2.5 goluri (cotă 2.35 la Betano)

Aici e mai repede o pretenție pe care o am de la cele două echipe decât ceea ce judec că se va petrece. Pentru că avem de-a face cu o gazdă într-o foame extraordinară și, nu cred că voi scrie asta, cu un Andrei Ivan care începe să arate tot mai mult a fotbalist adevărat. Și nu neapărat pentru că au spulberat Voluntariul în prima etapă, ci pentru că forța lor ofensivă e înspăimântătoare atunci când sunt mobilizați, îi văd pe olteni să dea gol/goluri. Dincolo, certitudinea e că Alibec va juca pe postul lui. Și în condițiile astea, mai ales cu Achim în spate, Alibec e ucigător ca pe vremea în care juca la Astra. Ambele apărări sunt slăbuțe, ambele ofensive sunt puternice, eu mă aștept la peste 2 goluri.

Pandurii – Concordia 2 (cotă 2.05 la Betfair)

Pandurii este o echipă slabă rău de tot, i-am văzut și cu Viitorul, a fost trist. Dar mai mult decât atât, eu cred că echipa lui Dan Alexa o să aibă evoluții tot mai bune dată fiind implicarea de acolo a impresarului nr 1, 2 și 3 din România. Dan Alexa nu mă impresionează, ba dimpotrivă, însă au jucători experimentați pe acolo și cred că vor fi în stare să bată o echipă formată din copii. Ah, cota e destul de mare pentru Concordia, am și rezerva că poate știu ceva cei de la casele de pariuri.

ACS Poli – Poli Iași 2 (cotă 2.85 la Unibet)

Și aici e atât de simplu încât e foarte posibil să mă înșel. Zic că-i simplu pentru că Timișoara joacă foarte prost în 2017, poate cel mai prost fotbal din Liga 1. Și joacă atât de prost încât moldovenii ar fi fraieri de-a dreptul să nu îi taxeze. Sigur, dacă ne uităm că singurul meci al Iașului din acest an a fost un egal trist la Pandurii putem zice că nu-i așa. Doar că acolo a fost o ciudățenie uriașă, un meci în care Iașul putea să bată rău de tot, dar în care s-au speriat și s-au mulțumit cu egalul. Cota de 2.85 pentru victoria Iașului mi se pare foarte, foarte bună.


Ca și până acum: ce scriu aici nu are valoare de pont propriu-zis. Nu mă uit la meciurile astea în profunzime, nu analizez statistica, starea vremii, nu analizez ceva în detaliu. E doar o părere bazată pe faptul că mă uit aproape la fiecare meci din Liga 1, părere pe care am însoțit-o de cote. Nu pariați altfel decât responsabil!

5 comentarii

  • Craiova-Sporting 0-0. Cota 7,81
    Pandurii-Concordia 1. Cota 3.65
    Timisoara-Iasi 1/X pauza/final. Cota 15,9.
    Cota finala 453. Succes!

  • Eu in ultimul timp nu mai m-am uitat nici la meciurile lui Dinamo, ce sa mai zic de aproape fiecare meci. Am vazut doar meciurile cu echipa lu nea Gigi, oricum s-o numi ea. Probabil ca o sa ma uit la cateva meciuri sa vad cum merge echipa cu Contra, cu lepra de Negoita nu-s niciun fel de sperante. Sa-i facem si din acest colt de pagina traditionala urare de Saint Valentine’s Day, muie, ba Ionute.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.