web analytics
Pariuri

Ce se pariază la CSU Craiova – FCSB? În orice caz, nu luați cota 15 la gol R. Benzar

Încă un meci de la care avem speranțe de spectacol, fie și pentru că cine câștigă scoate temporar din discuție adversara. Deci? Ce se pariază aici? M-am uitat și eu pe oferte. Se pariază under la 1.53? Stilul lui Mangia e așa spectaculos încât oltenii au avut doar cinci meciuri de over 2.5 în primele 15 etape. Sau se pariază GG la cotă 2?

Curajoșii care să pună pe marcatori avem? Nu de alta, dar Harlem Gnohere văd că are 4.15 să dea gol, iar la randamentul lui din ultima perioadă asta e o cotă excelentă. La fel și cu Alex Băluță, golgheterul Craiovei are 4.33 la gol marcat. Cotă bună are și Man, 5.00. Văd că Romario Benzar are cotă 15 să marcheze. Interesantă ofertă, mai ales pentru că fundașul dreapta are ruptură musculară și revine mai prin noiembrie pe teren. 😀

Cotele astea le găsiți pe site-ul Betano, nu știu dacă-s cele mai bune, a fost primul care mi-a venit în cap. Așa cum dățile trecute am luat de la Fortuna, Superbet și altele. Alternăm.

Hai, care are ponturi bune e rugat să împărtășească aici, în comunitate, ca să nu îi aprindem lumânări întoarse la Cernica.

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.