web analytics
Fotbal intern

Paraschive, bolnavule de avere!

Să mă ierte Marin Preda că îi ating cu paralele insalubre opera, însă nu m-am putut abține. Mi-am adus aminte acum, văzând reluările autogolului înscris de Andrei Ivan în meciul cu ASA Tg. Mureș, de ceea ce a fost cea mai mare țeapă pe care CSU Craiova a pățit-o în scurta ei existență. Sau, dacă vreți, de cel mai mare noroc pe care l-a avut Steaua de când a venit Becali la acest club. Vorbesc despre ratarea transferului lui Andrei Ivan, fotbalist pentru care Becali și Rotaru se înțeleseseră la un moment dat pentru un total de 2,2 milioane de euro!

Din lipsă de neuroni, prostimea din presă are obiceiul să umfle nejustificat jucători. Așa s-a întâmplat și cu acest Ivan, fotbalist care fără să facă ceva remarcabil a ajuns o țintă pentru Steaua. Nu exagerez, uitați-vă pe cifre, sunt 80 de jucători în Liga 1 cu mai multe reușite decât Ivan în sezonul trecut. Îmi aduc aminte de momentele alea în care televiziunile nu mai conteneau să sune părinții lui Ivan pentru reacții cu privire la ofertele de la Barcelona, Espanyol sau de prin Bundesliga. Cum abera taică-su public cu declarații anti-Steaua, cum puștiul intra și el în joc și refuza Steaua dezinvolt.

Un rol important în ratarea asta l-a avut și celebrul impresar Sorin Paraschiv, cel care l-a sfătuit pe Ivan să ignore Steaua pentru că Becali îl sărise de la negocieri. Pentru că a primit o lovitură-n moral și era să piardă comisionul, Paraschiv a compromis singurul viitor fotbalistic adevărat pe care l-ar fi putut avea Ivan. Țeapa la Steaua adică, altceva nu se va mai întâmpla vreodată pentru el, veți vedea. Paraschive, tu care ești relaxat acum la DigiSport comentând autogolul marcat de Ivan, o să-l hrănești din banii tăi când va avea 30 de ani și Arieșul Turda îi va rezilia contractul argumentând că 1200 de lei pe lună este un salariu prea mare pentru fotbalistul Ivan. Bolnavule de avere!

11148386_749172548522659_9082344028853258658_n

6 comentarii

  • Asta cu 2 milioane pe Ivan e ca si cea cu 1.5 pe F.Tanase.Ma mir cum unii pun botul la asa ceva…

  • Si eu care credeam ca-s singurul care a remarcat ca Andrei “3 goluri in intreaga cariera” Ivan e cel mai umflat fotbalist din Liga 1.

    Bine ca pe asta se dadeau, desi ma indoiesc, doua milioane, dar pe Tanase de la Viitorul se ofera, desi si de asta ma indoiesc, 1,5 milioane.

  • Touche! Cel mai umflat fotbalist din Liga1. Nu a facut nimic notabil si a fost si nesimtit fata de nationala si Steaua. Wtf pretentii de Raducioiu la autogoluri cu ASA si nimic notabil in Liga1..

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.