web analytics
Fotbal extern

PAOK, superioară și în teren și în peluză! Cupa merge la Salonic!

În minutul 64, când a fost fluierată lovitură liberă pentru PAOK, i-am zis unui coleg fix așa: ”Mirea, apucă-te sa bagi postarea de Facebook cu gol PAOK marcat de Vieirinha din lovitură liberă”. Evident, a dat gol Vieirinha din lovitură liberă. Tieee tataaaa!

Am văzut meciul (scor final 2-0) fără comentariu și a fost genial. Tot meciul, fără pauză, s-au auzit cântece. Din ambele părți. Superb spectacol în peluze din punctul ăsta de vedere. Ah, și pentru siguranță a fost lăsată goală toată tribuna a doua. 😀 Așa, ca să nu ajungă unii la alții, zero spectatori acolo!

Bine, au ajuns unii la alții cu tot cu spațiul ăla uriaș de securitate. Și, pe cuvânt că nu sunt subiectiv, dar s-a auzit de două ori mai bine galeria lui PAOK. 😉

Prijovic, golgheterul lui PAOK, a ratat penalty. A bătut penibil, se întâmplă. Dar Prijovic a scăpat singur în repriza a doua și, în loc să facă ce știe, a încercat un lob pe care portarul l-a agățat și respins. Și, pentru că nu toți îl cunoașteți pe Prijovic, omul are calitățile tehnice ale lui Kapetanos într-o zi proastă. Adică deloc. El știe să dea gol cu capul și cu șpițul, tocmai el s-a trezit că vrea lob.

N-am văzut atât de multe ratări de cinci ani. Nu exagerez, au scăpat ăia de la PAOK în prima repriză singuri cu portarul de parcă era la promoție. Și ratări peste ratări peste ratări. Oricum, un portar genial al lui AEK.

Zicea unu lunile trecute că e un fotbal slab în Grecia chiar și comparat cu al nostru. Oricare dintre PAOK și AEK bat de la 5 în sus selecționata Ligii 1.

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.