web analytics
Fotbal extern

PAOK – Chelsea 0-1. Greu pe teren, superb în peluză

Diferență uriașă de valoare între Chelsea cu multe rezerve și PAOK cu… hai să zic deocamdată titularii. Putea să fie 2 sau 3 la zero fără probleme, nu s-au întrebuințat decât atunci când au avut nevoie. N-ai ce să le faci, asta e. Să nu ne lăsăm păcăliți de final.

Publicul de pe Toumba continuă să fie (așa e la echipele mari din Grecia, să fiu cinstit) absolut extraordinar. Fără oprire, din primul până în ultimul minut, atmosfera a fost incredibilă. Decibeli care au acoperit tot, de la imnul Europa League până la comentariul TV în multe cazuri. Și mă gândesc că sunt proști în România care și-au alungat galeriile de pe stadioane.

Revenind la prima frază. Nu mă apuc eu acum să îi comentez selecția lui Răzvan Lucescu. Dar Prijovic lăsat rezervă pentru un Pelkas vârf fals a fost o decizie ciudată. Explicabilă, dar neașteptată în contextul în care Prijovic era pe val la PAOK. Și, ca să mă ajute în logică, Prijovic a reușit să fie periculos în două rânduri după ce a intrat, prin minutul 65. Pelkas n-a existat.

Toșca a debutat cu Chelsea, na debut. Nu s-a descurcat tocmai rău, adică n-au dat cu el de pământ nici Pedro și nici Willian, că pe ei i-a avut cel mai des în față. A jucat puțin stresat, cel puțin așa mi s-a părut.

Pe cât mi-a plăcut anul trecut ideea că se întoarce Warda de la Atromitos (cel mai bun jucător din Superliga în sezonul trecut), pe atât de mult îmi doresc acum să plece la Olympiakos. Vasilică Cristocea era top class pe lângă el.

Gunoi e Rudiger ăla…

Un comentariu

  • Diferența de valoare a fost și între steaua/FCSB in Europa league și totuși acasă a câștigat steaua/FCSB cu 1-0….o echipa cu titulari ai celor de la Chelsea.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.