web analytics
Fotbal extern

PAOK cere să câștige cu 3-0 după ce a apărut raportul observatorului de la meciul cu Oly

Minciunile nu te duc departe. Au apărut fragmente din raportul observatorului meciului PAOK – Olympiakos. Și din ce se scrie, se pare că Olympiakos o poate sfecli. PAOK are acum dreptul să ceară câștigarea meciului. Iată:

1. Medicii, ţinuţi de bodyguarzi departe de Garcia – Observatorul meciului a notat faptul că medicii de pe ambulanţă au fost ţinuţi departe, la intervenţia agenţilor de pază a lui Olympiakos, de vestiarul în care Oscar Garcia, antrenorul oaspeţilor, s-a refugiat după ce a acuzat faptul că a fost lovit. Timp de 20 de minute, se arată în raport, medicii nu au putut să îl examineze pe Garcia pentru a stabili dacă antrenorul a suferit sau nu răni care l-ar fi împedicat să îşi conducă echipa de pe margine.

2. Antrenorul lui Oly în ”acte” nu era Garcia! O greşeală a celor din Pireu poate contribui la cazul construit de PAOK. Potrivit aceluiaşi raport, în faţa observatorului au ajuns foi de joc în care, în dreptul numelui antrenorului, cei de la Olympiakos nu au trecut ”Oscar Garcia”, ci numele antrenorului secund, Christos Kontis. Astfel, şefii lui Răzvan Lucescu îşi pot construi cazul remarcând faptul că echipa oaspete putea fi condusă de pe margine, chiar dacă Garcia era la spital pentru a-şi trata rana provocată de rola de hârtie.

3. Doctorul i-a dat ”verde” lui Garcia. Cel puţin la fel de important este şi ultimul aspect notat de observatorul meciului. Potrivit acestuia, cel de-al patrulea arbitru al meciului l-a întrebat pe medicul care l-a consultat, într-un sfârşit, pe Oscar Garcia dacă antrenorul poate continua meciul. Iar răspunsul medicului a fost afirmativ. Acesta ar fi mărturisit că rana de la nivelul buzei este una superficială şi că nu îl împedică deloc pe antrenor să îşi facă treaba de pe bancă. Asta în ciuda faptului că Garcia a plecat la un spital din Salonic, considerând că rana este una foarte serioasă.

În lumina acestor noi detalii, cei de la PAOK s-au repliat şi vor cere ca Olympiakos să piardă meciul cu 3-0, lucru care ar aduce titlul de campioană mult mai aproape de Salonic. Chiar şi până la luarea unei decizii cu privire la soarta meciului cu Olympiakos, PAOK Salonic rămâne lider în Grecia cu 52 de puncte. AEK Atena a eşuat în încercarea de a detrona echipa lui Lucescu după ce nu a reuşit decât un egal cu Atromitos, într-o partidă disputată luni seară în care pentru oaspeţi a egalat pe final Warda, fotbalist împrumutat de PAOK la Atromitos.

3 comentarii

    • zic si aici de am zis peste tot. Ce am scris despre PAOK in ultimele zile, aici si pe ProSport, e mult peste ceea ce scriu despre FCSB. Ca trafic, nr de vizualizari, de afisari, de ce vrei tu.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.