web analytics
Fotbal extern

PAOK câștigă meciul, dar AEK Atena a câștigat titlul în Grecia

S-a terminat lupta pentru echipa lui Răzvan Lucescu. PAOK Salonic a pierdut matematic orice șansă la titlu după etapa a 28-a. PAOK a învins Xanthi pe teren propriu, dar AEK a învins și ea cu 2-0 pe Levadiakos și și-a asigurat titlul, primul după 24 de ani.

Discuția rămasă pentru PAOK e cea legată de locul 2. PAOK are 58 de puncte, Olympiakos e pe locul trei cu 54 de puncte pentru că a luat bătaie etapa asta de la Apollon Smirnis (locul 13). Locul 2 i-ar permite lui PAOK să joace în preliminariile Ligii Campionilor, locul 3 e de Europa League.

Pentru AEK, beneficiara principală a disputelor importante (de prin birourile comisiilor) din acest sezon, e titlul cu numărul 12 în istorie. Asta după ce în sezonul 2013/2014 AEK era doar un club amator, căzut în liga a treia din pricina problemelor financiare. AEK a promovat în fiecare sezon de atunci și a ajuns, iată, să ia titlul.

4 comentarii

  • Referitor la ultima fraza…Crezi ca poate CSA la fel? ☺. Pai atunci informeaza-ne complet, bugete per fiecare liga parcursa, cine sunt finantatorii, managerii… Glumesc.

    • Trebuie sa ia bataie intr-un meci, apoi comisia sa anuleze penalizarea de 3 puncte a lui PAOK, iar PAOK sa invinga in ambele meciuri. Neah

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.