web analytics
Fotbal intern

Pandurii – Steaua 0-1. Cât se mai salvează cu execuții, fără un vârf?

Steaua are de departe cel mai bun lot din Liga 1, dar pare să fie fix degeaba fără un atacant-marcator. Aș vrea să văd o statistică pe mingi aduse în careu, sunt sigur că bat recorduri. Doar că le aduc degeaba, acolo trebuie un atacant, unul care s-o bage-n poartă.

Faceți un exercițiu, azi 27 august. Cum va arăta Steaua fără Stanciu și fără Hamroun, căci eu zic că peste o lună niciunul dintre cei doi nu va mai fi la echipa asta. O să vedeți! OK, sunt Tănase, De Amorim și Boldrin prin zonă, dar pe bancă?

Eu nu pot să cred nici acum că trăiesc în țara în care două orașe construiesc stadioane de zeci de milioane de euro, iar echipele de acolo sunt aproape de desființare pentru că n-au bani. Pandurii și CSU, ele sunt. Știu că suntem proștii Europei, dar cu asta cred că suntem proștii lumii.

Și bunica, săraca, știa că Boldrin e excelent la loviturile libere. Doar Lazar, singurul portar din Liga 1 scos de pe teren în minutul 30 pentru că era prea slab se pare că nu știa. Când bate Boldrin tu te așezi așa prost? Iei gol la colțul scurt? Wow! Afară plus bătaie!

Tănase va fi următorul transfer pe bani mulți, începe să îmi placă, abia aștept să se maturizeze. Comparația pe care o tot văd, aia cu Dodel, e cât se poate de departe de adevăr. Dodel n-a ținut în toată cariera privirea ridicată cât o ține Tănase într-un singur meci.

Specialistul la fotbal între penitenciare a văzut, probabil, și în seara asta un fotbalist de 36 de ani capabil să ofere pase pe care nimeni nu le poate oferi încă în Liga 1. Într-o echipă bună, precum cea a Stelei, ar putea face magie.

Am așteptat, speram să mă înșel. Dar trebuie să întreb. Sunt singurul care e complet dezamăgit de jocul lui Vlad Achim? L-am urmărit mult la Ceahlăul, mult și la Viitorul. L-am urmărit și la Voluntari, dar parcă acum joacă cel mai prost fotbal din ultimii ani. Nu?

sanmartean

8 comentarii

  • Mie Achim mi s-a parut pamant in toate meciurile pe care le-a jucat la Steaua. Ca tot ai zis de Stanciu si Hamroun, ar fi bine sa ramana macar pana la finalul sezonului, dar nu cred 🙁

  • Nu e vb de varf, Hagi a jucat fara si a avut cel mai bun golaveraj anul trecut.Problema e ca mingile alea multe de care zici tu sunt date aiurea, parca sunt certati intre ei.Achim o sa joace la fel de slab si pe viitor daca va fi jucat acolo, e inchizator cum sunt eu aviator…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.