web analytics
Fotbal intern

Pandurii – Steaua 0-1. Meciul de retragere pentru Ciprian Marica și hobbit cu fluier

Pomenește, Doamne, coliva asta în memoria fostului fotbalist, robul tău Ciprian Marica care s-a retras din activitate în meciul cu Pandurii. Cum, mă, să te ceri pe teren și apoi să te ceri afară în 20 de minute? Ce rușine!

Am mai spus. Se plătesc 120 de milioane de euro pentru televizarea Ligii 1, dar se filmează cu telefoane Sagem. E posibil să nu vezi o reluare bună la hențul lui Hora? În fine, din ce am văzut decizia e corectă, e penalty. Avram n-a văzut nimic, el oricum caută dragonul să ia aurul de sub el, n-are treabă cu fotbalul.

Florin Acsinte merită premiat! E singurul jucător din istoria fotbalului românesc driblat de mai mult de 2 ori într-o singură fază de Adi Popa. Adi Popa nu poate dribla pe nimeni așa cum l-a făcut pe fundașul stânga de la Pandurii în prima repriză. Uluitor! Bravo, Acsinte!

Asta nu înseamnă că Popa a fost slab. Ba cred că a fost cel mai bun stelist de pe teren, ajutat și de rezistența slabă de pe partea aia. Am văzut driblinguri, centrări decente. Nu zic că nu mi-a plăcut de Popică, se vede că i-a făcut bine duelul cu Jordi Alba.

Mrzsdjasljak merita eliminat fără discuții, a făcut o tâmpenie! Însă ăla a fost henț cu mâna la Adi Popa, băiat care văd că s-a obișnuit să și-o potrivească din braț meci de meci. Avram distruge din nou Pandurii după hoția mileniului de la Iași, însă acum e ajutat de Mrzjlsdfjslak.

Steaua s-a bucurat aiurea pentru eliminare, mai rău le-a făcut prostia lui Maksrjakaajdasdak. Până atunci Pandurii voia să joace, să atace, însă după eliminare gazdele s-au concentrat pe defensivă. Iar când te bazezi pe Marica să spargi o defensivă aglomerată, well…

Steaua vine uriaș, incredibil! Au mers la Severin și au umplut stadionul care a fost plin ultima dată când a fost Steaua acolo. Și înainte de asta tot Steaua l-a umplut, așa cum le umple peste tot. Ar trebui să ceară bani ca să joace în deplasare, e o rețetă financiară pentru adversare, inclusiv pentru Dinamo. Muhaha!

marica

10 comentarii

  • Cu subiect si predicat narcis raducan a fost acuzat de primar de vanzarea meciului!!! fara ca raducan sa riposteze.aceasta discutie a degenerat in injuraturi intre cei 2

  • Daca iei deciziile faza cu faza, fara sa vezi meciul, spui ca arbitrajul a fost aproape perfect, dar daca vezi meciul te ingrozesti cat de dobitoc poate sa fie baietasul ala.

    Steaua mai are doua deplasari anul asta, la Giurgiu si Targu Mures, cred ca e aproape campioana.

    • M-am saturat sa tot explic. Eu am mize mai mari, mi se falfaie cum i se spune clubului, FCSB inseamna tot Steaua, chiar dacă pentru mine nici una nici alta nu sunt… Steaua.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.