web analytics
Fotbal intern

Pandurii – Dinamo 0-0. Noroc cu Alexandru Tudor, altfel nu știu ce se făcea România

Iartă-ne, Doamne, de prezența lui Alexandru Tudor în fotbal. Acest arbitru slab-pământ al cărui model de carieră e inspirat de comportamentul din orfelinatele-lagăr în care erau torturați copiii abandonați imediat după Revoluție. Visez la clipa în care un jucător va claca și-l va juca în picioare când se mai răstește ca un descreierat. La Răduț a fost penalty, la Romario Benzar 3 nu mi s-a părut că era nevoie de al doilea galben.

Dacă se întâmplă să câștig 500 de milioane de euro la o loterie, vă promit că bag banii în fotbalul românesc. Îmi fac o echipă, FCSB îî zic (Fotbal Club Scutariu din Berceni) o populez doar cu jucători de la Pandurii și de la Dinamo și câștig 30 de titluri consecutive. Revenind jos din pod, o combinație între cele două echipe chiar arată bine, bine de tot.

Mevlija e tot mai bun, nene! Și văd că joacă ca un profesor și în fața apărării, nu doar în centrul ei. E exemplul perfect pentru a ilustra dependența lui Dinamo de Rednic și de ochiul lui excelent. Altfel, fără bani ești mort. Sigur, o să fac o discuție separată pentru idioții dintre fanii lui Dinamo, adică ăia care mă înjură când reclam faptul că acest club are un finanțator-fantomă, incapabil să ducă clubul sus de tot. Ei, sărmanii, sunt mulțumiți că n-au dispărut, așa proști sunt.

V-am spus că am televiziune de la Telekom? Îl văd pe Zotta comentând fotbalul în emisiunile înainte/după meci și asta e la fel de natural precum un dublu cheeseburger cu extra bacon de la McDonald’s. E atât de sinistru, atât de nefiresc, încât aproape că am cedat și am mutat pe iUmor în pauză. Și iUmor e cam ultimul lucru pe care l-aș face înainte de a mă retrage în munți definitiv.

Eu înțeleg că dinamoviștii îl văd pe Rotariu noul Messi, însă când finalizezi cum a tras el la contraatacul din minutul 73 e semnul clar că limita ta e Dinamo. Sau Cremonese Calcio, dacă ai un impresar abil. Mingea aia e la ora asta la Calafat, în jos pe Dunăre, nu e posibil așa ceva. Nu mai spun că s-a dus ca berbecul și l-a faultat pe Răduț în propriu careu.

Ante Puljic (D), de la Dinamo, se lupta pentru balon cu Ioan Hora (S) de la Pandurii Targu Jiu, in timpul meciului de fotbal Pandurii Targu Jiu - Dinamo din optimile Cupei Romaniei Timisoreana, disputat pe stadionul Municipal din Drobeta - Turnu Severin, miercuri, 28 octombrie 2015. JUSTIN STAVARU / MEDIAFAX FOTO

6 comentarii

  • haha, parca ti se face dor de baleanu care n-a vazut meciul, cand il asculti pe zotta, nu? 😀 pe digi ii avem pe sapaliga si clau-gol. pentru mine clau-gol este o mare surpriza, are un viitor mare in noua cariera de analist tv.

    dinamo, daca termina pe 4 si pierde finala cupei, e fix ca anul trecut. insa, da, marea lor problema e la negoitza.

  • Desi nu imi e simpatic si nici nu sunt dinamovist, parerea mea e ca Negoita face ce trebuie in situatia actuala.Omul se intinde cat ii permite plapuma, altfel in cateva luni ajung iar in insolventa…

    • Sa se intinda cat il tine plapuma la Clinceni. Pentru Dinamo si pentru pretentiile pe care trebuie sa le aiba clubul asta el nu are fonduri.

      • Ai dreptate, dar ai senzatia ca la ora asta se roiesc investitorii in jurul fotbalului romanesc?Sa fim seriosi…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.