web analytics
Fotbal intern

Păkelicii. CFR și FCSB, spre o duminică interesantă

O zic din prima, Craiova nu merita să piardă. Dar îl are pe Kelic, singurul fotbalist din Liga 1 pe care îl poate umili Tănase. Și l-a umilit!

Mărturisesc c-am fost prost rău. Eu chiar credeam că acum, în ultima clipă, Nic Dică va încerca să joace fotbal. Adică va studia Craiova și va încerca să speculeze tactic bubele evidente din defensiva oltenilor. De unde? Același joc previzibil, aceleași atacuri inofensive pe semicerc, cu amenințare de joc pasiv. Săracul…

Tocmai de asta FCSB a avut mingea, probabil MM se poate lăuda iar cu fișele InStat, însă Craiova a avut ocaziile. Băluță, Mitriță singur cu portarul, Puyol în bară, Gustavo din foarfecă. Că fotbalul e și despre finalizare, nu despre posesie. Iar Craiova nu practică vreun joga bonito, însă când dă drumul la joc e pericol, e prăpăd. Au avut ocaziile mai mari.

Și nu trebuie să studiezi fotbalul prea tare ca să îți dai seama că tu, Nic, n-ai pe teren nici măcar un singur fotbalist capabil de pasă finală. Și nu orice fel de pasă, pasă care să îl pună în valoare pe unul precum Gnohere. Cine era omul ăla? Budescu, cum cine? Unde era Budescu? Rezervă, că preșul nu se întoarce sub papucul stăpânului. Și acum vor veni tonții ”a intrat Budescu în minutul 72 și? Ce a făcut?”. Pentru că asta înțeleg unii din fotbal.

Mitriță, atunci când joacă, poate să fie ucigător. Doar că are momente când nu mai e pe teren, îl urmăresc de câteva meciuri bune, se ferește de joc, dispare voit, probabil ca să își revină fizic, habar nu am. Iar Băluță… Băluță e departe de tot de forma din toamnă.

Craiova, cumpără băi nene un fundaș, doi, un portar și un atacant eventual. Îți bați joc de fotbaliștii buni pe care îi ai pe acolo!

Ah, să nu uit. Cred c-au fost decibeli cât să sperie un Boeing 777 la decolare. Nu se mai auzea comentariul de la zgomotul tribunelor. Așa, foarte bine!

Hap, se dă în ultima etapă. FCSB probabil bate Astra, dar CFR bate Viitorul? Că eu, v-am mai zis, cred că dacă Viitorul vrea, atunci poate să o rupă pe genunchi pe CFR.

9 comentarii

  • De vrut o sa vrea Viitorul pentru ca atunci cand s-au realizat transferurile lui Coman, Nedelcu si Benzar, Hagi a trecut in acord o clauza prin care mai primeste o suma de bani daca FCSB castiga campionatul si joaca in CL. In al doilea rand ar fi diferenta dintre locul 3 si locul 4 din nou o miza financiara, intrarea direct in turul II al EL+jiji sigur o sa cumpere cel putin un jucator cu 1-2 milioane de la Hagi in cazul in care o sa ia campionatul si Hagi cred ca e constient de faptul asta. Adunand toate aceste aspecte, cred ca o sa fie miza destul de mare pentru Viitorul…problema e ca nu cred ca o sa poata…CFR este o echipa foarte puternica acasa…o sa “ii urce pe garduri” pe cei de la Viitorul si tare ma tem ca o sa fie o victorie categorica.

  • Si ca sa vin cu o completare la geniul tactic a lui dica, trebuie evidentiat faptul ca teixeira a dat gol doar pt ca s-a accidentat pintili. Pt ca la ultima schimbare, tanase intra in locul portughezului.

  • Imi cer scuze domnule Scutariu dar cred ca este eronat spus:”Gustavo din foarfeca”nici macar nu a atins mingea a fost mai mult o imitatie de incercare de a lovi balonul intr-un mod spectaculos.Si inca ceva.De ce nimeni nu scrie sau discuta despre fotbal insine despre dinamica jocului, despre nivelul paselor, despre usurinta jucatorilor de a pierde mingea si a da “bufa” la intamplare,despre cat au alergat jucatori,ce jucator a avut cea mai buna tehnica in regim de viteza pe tot parcursul jocului?

  • Pffff… N-am avut nervi sa urmaresc pana la sfarsit la tv. Am tot dat refresh pe net ca sa vad daca se intampla ceva interesant totusi. Cred ca e al zecelea meci salvat in ultimile minute… Asa se distruge o echipa, asa se deraiaza niste fotbalisti talentati. Cu antrenori marioneta (nu stiu cum mai are Dica tupeu sa scoata o vorba) si cu un patron care nu are simtul penibilului. Intotdeauna m-am intrebat la ce mai angajeaza oameni pe banca? Poate sa antreneze el direct “si cu asta basta”. Nu cred ca Viitorul va bate pe CFR. Am toate motivele sa cred ca Hagi l-ar arde un pic pe Becali. Ramane totusi frumos “pt ca suspans”.

  • Daca se masura timpul efevtiv de joc, cred ca erau maxim 20 de min de fotbal pe repriza. O rusine totala de fotbal, numai faulturi si intreruperi. Jenant.

  • Pentru prima data anu’ asta m-am uitat la un meci de L.1… Mizerabil. Mai auzi si.pe toata lumea spunand despre Craiova ca joaca cel mai frumos fotbal. Cat despre Mitrita… s-a vazut din avion ca baiatu’ a jucat cu “presiune” mare pe el :))))

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.