web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Un nou pachet de la Alex Maxim pentru tinerii fotbaliști: ghete personalizate și apărători personalizate

În plin proces de pregătire a ultimei deplasări din 2016 am primit o nouă donație din partea lui Alexandru Maxim. Fotbalistul lui VfB Stuttgart ne-a dat în trecut un tricou și o pereche de ghete, iar cu banii obținuți pe tricoul lui am putut cumpăra alte trei perechi de ghete plus niște mingi. Acum, Maxim ne-a trimis două perechi de ghete Nike personalizate cu numele lui și un set de apărători, tot personalizate.

ghete-maxim

Le mulțumesc în egală măsură tuturor celor care contribuie la campania ”Ajută-i să crească!”. Începând de la puștiul care mi-a transferat 10 lei în contul de donații, trecând prin românii din străinătate care au trimis pachete cu echipament și terminând cu fotbaliștii care au donat bani, ghete sau tricouri. Tuturor, nu fac diferențe între gesturile frumoase.

Continuăm și în 2017 cu speranța ca până în septembrie să ajungem la măcar 100 de copii, tineri fotbaliști care au nevoie de ajutor.


AJUTĂ-I SĂ CREASCĂ!

Continuăm campania prin care vrem să ajungem la 100 de tineri fotbaliști fără posibilități financiare, așa că apreciem ajutorul tuturor. Puteți contribui cu bani sau cu echipament sportiv astfel:

  • RO23INGB0000999902853364 – în LEI
  • RO92INGB0000999901128432 – în EURO

Conturile sunt pe numele Cristian Scutariu, la ING Bank
Dacă vreți să trimiteți ghete, mingi sau orice alt echipament sportiv, puteți să o faceți pe adresa: str. Nerva Traian 3, etaj 1, sector 3, pentru Cristian Scutariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.