web analytics
Fotbal intern

Osmanlispor – Steaua 2-0, cronica voastră. V-am cerut opiniile despre meci, voi ați livrat

A rămas cum stabilisem, v-am cerut opiniile despre meciul Stelei din Europa League pentru că eu n-am văzut nimic. Am ajuns la 4 dimineața acasă. Și ați livrat, cei care m-au ajutat cu păreri vor avea avantaje în viitorul apropiat. Dar până atunci, să vedem ce spune lumea despre meci. Nu le-am luat pe toate, sunt selectate fără vreun criteriu anume:

 1. Enache e o petardă eșuată de fotbalist, îmbăTamaș face un meci foarte bun (Taranu Andrei-Alexandru)
 2. Enache concurează cu Stelistano Filip la cel mai idiot jucător al unei echipe alb-roșii românești. Roșu indiscutabil. (Claudiu Dorobanțu)
 3. Îl ai pe Alcenat și îl dai afară că are salariul mare, dar îl bagi pe Enache care nu a deposedat pe nimeni în viața lui. Bine că a luat roșu, nu mai joacă în următorul meci (Liviu Ionuț Tudor)
 4. Toată lumea îl ridică în slăvi pe Tamaș. Dar luați meciurile lui la vizionat și veți vedea că face meciuri ”perfecte” în sensul că recuperează mult, în schimb pe lângă jocul bun face una sau două greșeli fatale. Când recuperează pasează afară sau în afara terenului. Și atunci mă întreb: la ce folos? (Robert-Ștefan Jercan)
 5. Cinci minute au trecut, am tupeul să spun că azi se primesc 2 goluri din cauza lui Enache (Cosmin Vîlcan)
 6. Enache e una dintre cele mai mari țepe luate de Becali. Îmi aduce aminte de Janos Szekely. Și pe ăla a dat un milion de euro parcă și acum culege căpșuni prin liga a cincea din Italia (Robert Stancu)
 7. Un plus pentru Steaua în meciul cu Villarreal este lipsa lui Enache. Mersi Enache! (Iancu Vlad)
 8. Să faci ce a făcut Enache în minutul 45+, îți trebuie cinci neuroni din care unul singur e în comă (Octavian-George Patrascu)
 9. Golubovic e foarte important în jocul Stelei. A respins de două ori la cornerele lor (Cătălin Boițeanu)
 10. Meci superb. M-a făcut să îmi amintesc cu lacrimi în ochi de FC Argeș – Rocar București cu Diabate în loc de Mara și Vrăjitoarea pe postul lui Golubovic. Enache, eheee, moaște cu barbă, FIFA Player of The Century. Niță bun, Tamaș prea odihnit, Reghe înfiorător de gras (Cornel Vinu)

3 comentarii

 • M-am saturat sa vad atacanti de careu care se lupta bine si creeaza culoare pt colegi dar sare mingea din ei ca din gard. Nu stiu care idiot a venit cu ideea asta in Romania dar ar trebui expulzat in Republica Centrafricana. Golubovic incepe sa se apropie in istoria stelei de legendarul Krum Bibishkov.

  • Vezi ca bibishkov a mai jucat fotbal de cand a plecat. Golubovic nu se bate nici cu mine, nu creeaza 1 culoar. Tade era parfum pe langa el, era doar fibra, avea viteza, intra in combinatii si mai dadea si cate un gol. “Moda” asta cu atacant mare si prost cred ca are vreo 40-50 de ani.

 • Părerile despre Tamas din meciul de aseară sunt atât de bune pentru ca dobitocii de la ProTV l-au lins în cursul tot meciul.
  A făcut o gafa imensa în prima repriza și doar spiritul de kamikaze a lui Niță a păstrat scorul 0 la 0, și apoi a făcut penalty-ul.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.