web analytics
Turism

Orice destinație TAROM, dus-întors, costă de la 99€! Unde merită să mergeți

tarom

La fel ca anul trecut pe vremea asta, Tarom face o ofertă excelentă care mă pune pe gânduri. Azi dimineață au anunțat faptul că pentru rezervările făcute între 2 și 15 februarie poți găsi prețuri, dus-întors, de 99€. Sună bine, nu?

Ar fi fost excelent dacă auzeam vestea asta de la Emirates sau Lufthansa, însă la Tarom nu e chiar așa o mare brânză, în ciuda orgasmelor în cuvinte înșirate pe net de blogării de travel cumpărați de companiile aeriene. De ce spun că 99 de euro nu e o mare socoteală la Tarom? Pentru că cea mai mare parte din destinațiile lor este accesibilă, pentru prețuri considerabil mai mici, cu low-costuri în orice moment al anului. Nu-mi pasă că Tarom mă duce cu 99€ dus-întors la Londra, când am BlueAir, WizzAir și Ryanair care o fac la un sfert din banii ăștia. Sigur, la low-costuri nu am bagaj, dar de cele mai mult ori nici bagajul nu ridică suma până la 99 de euro. În cazul destinațiilor uzuale, v-aș recomanda Tarom pentru mâncarea și băutura de la bord, gratis. Dar atât.

Adevărata ”afacere” este în ceea ce privește biletele spre Moscova, acolo unde nu prea găsești sub 200 de euro în restul anului. Deși rușii zboară în Republica Moldova și în Bulgaria cu S7 Airlines, la noi e doar Aeroflot, motiv pentru care prețurile sunt încă mari. Eu nu am ratat anul trecut ocazia de a merge la Moscova cu Tarom la 99€, oferta pentru inaugurarea rutei.

Mai merită cei 99€ pentru Dubai în cazul amatorilor de căldură și privit bogăția altora, făcut poze la Burj al Arab și îmbrăcat în cearșaf. În caz că vă credeți mai tare decât ăia de la ISIS, mai puteți merge cu 99€ la Amman sau la Beirut, dar acolo nu m-aș duce nici dacă Tarom mi-ar oferi A310-le în regim privat.

În rest, la Bruxelles, Madrid, Paris, Roma sau Stockholm ajung cu low-costul la prețuri mai bune. Dacă vă tentează, aflați că oferta e valabilă dacă luați bilete până pe 15 febuarie. Puteți zbura oricând, cu excepția perioadelor 9-16 aprilie, 1-31 august și 21 decembrie – 10 ianuarie.

sursă foto: airplane-pictures.net/Ovidiu T. Veres

5 comentarii

 • Amice, esti prost. De bubuie. Si te mai crezi mare datator de sfaturi de calatorie! Arata-mi si mie ce legatura are Amman sau Beirut cu ISIS!

 • cam exagerata asta ca mergi in nush cate orase europene cu 25 euro la low cost… as vrea si eu.. te rog frumos, da ne ponturi, da ne poze cu zborurile respective, o sa ai mare trafic pe blog :)) dar ma indoiesc sincer….

  in alta ordine de idei, sunt de acord doar cateva destinatii chair merita la tarom cu 100 euro…

  nu vad totusi de ce nu iordania, sa vezipetra si sa ajungi cu 100 euro zic eu ca e foarte bine…
  am luat si eu bilete pt moscova 17-26 iulie… voi merge si la st petesburg evident, si voi profita de noptile albe…

  • Sunt o multime de destinatii pe care le gasesti la 25 de euro, am sa le semnalez cand le gasesc

 • sub 25 de euro pentru valencia, paris sau madrid? cu ce low cost? imi place cum scrii, dar suficienta afisata este sufocanta.

  • La Paris poti merge in martie cu 366 de lei, la Wizz. La Madrid, finalul lui martie si inceputul lui aprilie e 324 de lei cu Ryanair. Sigur, cu bagaj te duci peste Tarom

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.