web analytics
Fotbal intern

Oprița a lămurit situația

Era păcat să aibă vreo miză sezonul ăsta, așa că s-a ocupat Oprița de tot. Antrenorul Stelei a trimis pe teren o echipă de rezerve în Cupa României contra celor de la Progresul Spartac și a terminat prin a fi eliminat. Așadar, Steaua București părăsește singura competiție din acest an în care chiar avea o miză, căci știm deja că promovarea nu poate fi luată în calcul în sezonul 21/22.

Dacă îmi spuneți și mie cum a gândit-o Oprița pe asta vă premiez. Adică ce, a odihnit jucătorii pentru următorul meci de campionat? Meci în care, ce? Are nevoie de trei puncte pentru a… ce?

Situația e cu atât mai penibilă cu cât pe ăia de la club i-a luat gura pe dinainte și au spus public că obiectivul din acest sezon e câștigarea Cupei României. Sigur, orice om normal la cap știa că sunt aproape zero șanse, însă de ce ai declara așa ceva? Ca să te ridiculizeze lumea după ce Oprița vrea să joace cu rezervele și să fie eliminat?

Sigur, eu zic că e vina lui Oprița pentru că antrenorul decide. Dar și jucătorii care au intrat pe teren merită un duș rece, sunt atât de valoroși încât au fost bătuți de unii mai slab cotați, mai prost plătiți, fără suporteri, fără condiții, fără stadion, fără nimic. Se întâmplă, știu, dar lucrurile astea sunt acceptate la FC Voluntari, la Recolta Ogoarele sau prin alte locuri de genul. Zero atitudine, zero interes, absolut îngrozitor.

Sezonul, așadar, e ratat complet. Și nimic din ceea ce poate spune Oprița acum nu va face lucrurile să fie ok. Se merită unii pe alții, staff-ul tehnic, conducerea, toți.

4 comentarii

    • Reaminteste-ne. Dar nu știu de ce spui “cuplu” cand ei nici macar amici nu sunt. Ca sa ma exprim delicat.

      • ”Fiind terenul lor, s-au acomodat mai repede, se antrenează zi de zi, iar noi n-am avut atitudine în primele 60 de minute, până am primit gol.” Ăsta e Oprița, antrenorul care s-a bosumflat că nu a primit prelungirea contractului după promovarea în liga secunda și dădea semnale către presă că e nemulțumit de cum e tratat de conducere dar n-a mârâit când a fost înștiințat tot de presă că echipa nu are drept de promovare. N-am nicio problema că ăștia doi nu sunt prieteni dar nu pot să nu mă întreb cum de l-a ales Oprița secund, în baza a ce?
        Că rămăsese fară job la Dolce și n-avea unde să plece de acasă?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.