web analytics
Fotbal intern

No, oltenii v-au rupt pe genunchi!

Cel mai frumos contraatac din acest sezon a fost, fără nicio discuție, cel de pe urma căruia Craiova a marcat golul 2. Absolut încântător! Au ieșit din apărare precum Noua Zeelandă la rugby, viteza i-a năucit pe clujeni. Băluță, Bancu a umilit 2 adversari, Ivan cu o viteză incredibilă și cu capul sus, apoi șutul lui Jazvic respins și finalizarea foarte bună a lui Zlatinski. O plăcere!

Gata, ne-am mai lămurit cu unii! CFR Cluj iese din discuțiile pentru titlu, discuții în care cel puțin până mâine rămân doar FCSB, Viitorul și Dinamo. Dacă Dinamo bate mâine va fi distracție până la final. Dacă bate FCSB, e cam greu să îi mai oprească cineva. Vedem.

Aș fi dat penalty fără discuție la centrarea lui Omrani care l-a lovit în mână pe Briceag, suntem deja penibili cu discuțiile alea despre mărirea suprafeței corpului, despre mecanică, despre rahat. Avea coatele de parcă juca snooker, deci penalty!

La fel cum i-aș fi dat roșu și un cot în gură lui Larie, cel care după ce l-a faultat ca un neanderthal scăpat din beci pe Bancu a mai dat și cu călcâiul în minge, la mișto, să-l mai lovească o dată pe cel căzut la pământ.

Leagănul civilizației, locul unde în fiecare stație de autobuz găsești literatură rusă și unde poliția te amendează în versuri de Eminescu, ei bine în Cluj fostul fotbalist al CFR-ului Filip Jazvic iese de pe teren în tip ce stadionul strigă ”Ieși afară, javră ordinară!”

foto: FB CSU Craiova

8 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.