web analytics
Fotbal extern

Oli, Reghe, Șumi, aveți dreptate! Mă înclin!

Băi, oameni! Vorba unui băiat de la comentarii, azi s-a întâmplat o minune. Rusia a demolat Arabia Saudită în meciul de deschidere de la Campionatul Mondial. Eu am ținut cu Rusia, se știe, însă toată lumea se aștepta ca Arabia Saudită să defileze. Cum adică, cum adică? Păi toată România știe că în Arabia Saudită se joacă un fotbal de nivel mare de tot. Nu?

Ba da, domnule! Așa e! Ne-a zis Cosmin Olăroiu, cel pe care îl vedem varianta perfectă de fiecare dată când avem nevoie de selecționer. La fel ne-a spus și Laurențiu Zurich Reghecampf, antrenor la un Al din Arabia Saudită. Șumi nu cred că ne-a zis, dar cică e și el pe care să antreneze acolo și presimt un ”fotbalul de aici a progresat mult, sunt profesioniști, se face treabă”.

Vă zic eu, nu se face. Rusia într-o formă slabă, slabă față de anii trecuți, s-a distrat cu ăștia. Și așa se vor distra și Uruguay și Egipt, cred. Pentru că în Arabia Saudită, Emirate și tot ce mai e prin zonă nu se joacă fotbal. În ciuda a ceea ce spun românii care se duc acolo să vină cu sacul de bani. De fapt, ne-au spus câțiva jucători români trecuți prin zonă, dar nu i-ați luat în seamă. Că deh, n-au valoarea lui Dolăroiu. Ne-au spus că se fac antrenamente la mișto, că jucătorii lipsesc de la pregătire, că nu vin pentru că se roagă, că stau fără să mănânce pentru că țin post, că, că, că, că.

Altfel, eu sper ca Rusia să meargă mai departe. Nu îmi dau deloc seama de valoarea Egiptului, națională care pe lângă incertul Salah îl are și pe cel mai bun jucător din campionatul Greciei. Se numește Amr Warda, a jucat la Atromitos sezonul ăsta împrumutat fiind de la PAOK Salonic.

3 comentarii

  • ALtfel spus, da, saudiții chiar îs slabi dacă i-o bătut cu 5-0, o națională dintre ecele mai slabe, ale rușilor.

  • 1.Reghecampf antrenează în EAu, nu în Arabia Saudită.
    2.Sunt jucători buni /f buni în campionatele astea, în special în EAU, doar că ăia mai buni îs străini, nu arăbeți, de unde și o echipă națională slabă.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.