web analytics
Diverse

Vai, s-a ofuscat FAN Courier și mi-a răspuns în termeni duri la critică

Forza DPD Curier!

Forza DPD Curier!

Marketingul FAN Courier (mi-au scris de pe mailul de mkt) e mai puțin competent chiar și decât serviciul lor de livrări. Dacă tot livrează coletul după 4 zile e normal să vină și cu explicațiile după 9 zile. FAN Courier are marketing, departament care și-a adunat energiile pentru a-mi răspunde la articolul ăsta în care îi numeam incompetenți și mincinoși. Vedeți mai jos ce mi-au scris, dar pe scurt e cam așa: se plâng de faptul că au meseria de livratori, se plâng că au doar duminica liberă (deși trebuiau să-mi livreze sâmbătă) și recunosc pe final că au greșit și că vor penaliza curierul. Ah, se mai plâng pentru că le-am vorbit urât. Bu-hu! Iată:

Stimate domnule Scutariu,

La ora la care cititi aceste randuri va bucurati deja de beneficiile produsului comandat si livrat de “incompetentii” de la FAN Courier, asta in cazul in care nu ati pus in practica ceea ce ati promis in scris, respectiv, “sa-i puneti in cap curierului produsul”. In cazul in care ati decis ca este o pierdere de bani sa stricati produsul, va felicitam !

Am decis sa va scriem acest raspuns pentru a va informa cu privire la drumul firesc pe care il parcurge un produs din momentul in care il comandati printr-un simplu click pana la usa dvs. Dupa ce veti citi si trece prin filtru acest flux logic al lucrurilor, suntem convinsi ca va veti gandi de doua ori inainte de a numi „incompetenti” peste 4.200 de oameni din tara asta care strabat zi de zi mii de kilometri si, cand nu sunt „incompetenti”, sunt oameni carora Codul Muncii le garanteaza cel putin o zi libera pe saptamana (Duminica).

Asadar, orice client care cumpara online finalizeaza comanda printr-un click. Comanda ajunge la furnizorul de produs care confirma primirea comenzii si il pune intr-un cos virtual. Cand acest cos virtual este plin, este chemat curierul caruia i se predau produsele. Toate produsele ajung in depozitele FAN Courier, sunt sortate si asezate pe arii de livrare. De doua ori pe zi, curierul vine, incarca produsele si porneste sa livreze bunurile. Uneori, beneficiarul nu este acasa, alteori schimba adresa sau nu are pregatiti banii de ramburs, dar noi, “incompetentii” de la FAN nu ne suparam si nu scriem pe garduri despre asta. Cu rabdare, ne facem treaba. Asa s-a intamplat si in cazul dvs. Da, curierul ar fi trebuit sa livreze expeditia Sambata, iar pentru ca nu a facut-o, va fi penalizat. Si ar fi fost penalizat si daca sesizarea dumneavoastra ar fi fost una facuta cu un limbaj de bun simt.

Va multumim pentru rabdarea cu care primiti replica noastra.

Cu aceeasi consideratie,
Echipa FAN Courier

Destul de slab, se putea chiar și mai bine. Puteau să spună că încalcă regulile de circulație doar ca să ajungă la timp.

6 comentarii

  • Au totusi dreptate ca a fost cam penibil ca ai zis ca-i dai curierului pachetul in cap cand tu de fapt il luasei si ai spus si multumesc. Fan Curierul Sucks, dar uneori e misto sa fim mai oameni cu oamenii din jurul nostru, mai ales cu aia care-si rup coatele pe salarii de rahat si 12 ore de rupt spinarea.

  • Stii care e de fapt subiectul cel mai trist? Ca fan curier sunt cel mai ok serviciu de curierat. Nu ma intelege gresit, sunt oribili si au servicii proaste, dar chiar si asa sunt cei mai ok de pe piata. Asta e cu adevarat trist

  • Si cei de la Cargus sunt competenti si graitori de adevar. Le-a luat “decat” 3 zile sa livreze un produs din Bucuresti in Bucuresti (produsul era deja sortat si asezat pe arii de livrare, dupa ce eu am dat un simplu click), asta dupa ce “nu m-au gasit acasa” in primele 2 zile. M-au gasit imediat dupa ce am inceput sa dau telefoane la producator, nu inainte de a mi se spune de catre curieri ca “nu eu trebuie sa livrez produsul”, “nu stiu unde e produsul, nu e la mine”, “sunati la numarul asta” si “ajungem maine, ok?”. Sa mai zic ca la numarul de relatii cu clientii n-a raspuns nimeni?

    • Le merge asa pentru ca sunt niste poștași low-cost. Investiții minime pentru profit maxim. Și magazinele care trimit prin ei sunt complice, ar trebui sa le penalizeze intarzierile. Eu, daca eram eMAG, imi faceam propriu serviciu de curierat.

  • Eh, asa e înțeles prost conceptul de orientare către client în țărişoara asta.

    Oricum, dacă am înțeles corect, ei și-au cam bătut joc de serviciul pe care l-ai solicitat și l-ai plătit, iar apoi tot ei se plâng că ești nemulțumit și te cam ceartă ca ai ales să verbalizezi această nemulțumire. Zic bine?

    Asta ar fi cumva culmea orientării către client. 🙂

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.