web analytics
Fotbal intern

Oferta pentru Florinel Coman și Nedelcu, un bluf. Facem pariu?

Nu vi se pare interesant cum au apărut acum sume concrete în ceea ce privește interesul FCSB pentru Florinel Coman și pentru Dragoș Nedelcu? 🙂 Pentru că mie mi se pare. A venit dintr-o dată Gigi Becali să anunțe sume concrete, să anunțe că îi vrea fix pe cei doi și să anunțe și că oferă 3 milioane de euro pentru ei. Sigur, interesul pentru cel puțin unul dintre ei era cunoscut, însă la amândoi nu se gândea multă lume și, cu atât mai puțin, puțini se gândeau la sumă.

Sumă care e oricum una mult exagerată, oricât de buni ar fi cei doi, valoarea Ligii 1 ca piață de desfacere nu e atât de mare. Nu pentru Viitorul, cu siguranță. Deci? Care e explicația pentru interesul subit dublat de aruncarea sumelor?

Întâmplător, niște amici din străinătate m-au contactat azi să mă întrebe ce știu despre Coman și despre Nedelcu, fotbalistic vorbind. Asta pentru că, din câte se pare, sunt cel puțin două cluburi măricele din străinătate care și-au trimis oamenii să îi vadă, oameni care au transmis mai departe Viitorului că pot fi clienți la vară. So… 🙂 Gigi Becali a ridicat un pic prețul, artificial, fals, mincinos, dar l-a ridicat.

Sigur, asta nu înseamnă că cei doi nu pot ajunge și la FCSB, însă dacă o vor face nu vor trece pentru 3 milioane de euro decât dacă Florinel Coman dă încă 30 de goluri în etapele rămase, iar Nedelcu e cumva numit fotbalistul anului în Liga 1.

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.