web analytics
Ajuta-i sa creasca!

DPD s-a oferit să îi ducă gratis ghetele lui Alex. Și a făcut asta în jumătate de zi!

Povestea cu ghetele de fotbal care trebuiau să ajungă la copilul din Zizin, de lângă Brașov, s-a terminat fericit. Am insistat la Fan Courier să îmi returneze ghetele, au făcut-o fără să îmi mai ceară bani și pentru retur. Am trimis apoi pachetul cu cei de la DPD. Mi-au scris și mi-au spus că vor să facă asta fără să le pomenesc numele pentru că știu ce înseamnă să apară probleme în procesul de livrare. Au trimis un curier la mine acasă în 30 de minute după conversația telefonică inițială. Adică joi după prânz. Vineri dimineață, la prima oră, Alex a primit pachetul cu ghetele.

Știu că probabil toate firmele de curierat au probleme de genul ăsta. Eu n-aș fi avut nimic cu Fan Courier dacă nu alegeau să mă mintă în repetate rânduri. Și cu DPD am avut probleme în trecut, dar măcar ei nu m-au mințit, și-au asumat greșelile.

Spuneam că DPD a zis că nu face asta pentru publicitate, mi-au spus că nu trebuie să scriu ceva, însă vreau să o fac pentru a arăta că există exemple fericite. Iată o poză pe care a făcut-o curierul în momentul livrării.

9 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.