web analytics
Opinie

O zi minunată să aveți! Pwp! Vă iubesc!

Ce faceți, dragi prieteni? Toate bune? Nu-i așa că e o zi frumoasă? Abia așept să îmi beau cafeaua și să plec la redacție, va fi o nouă zi în care, yeeeeeeeeey, voi scrie despre fotbal. Ce meserie frumoasă am, nu? Like dacă e așa, share dacă e așa! Hi, hi! Ce-mi plac și glumele!

Azi voi începe cu un articol despre echipele care îl vor pe Messi, voi continua cu un sondaj pe tema ”Cât de tare e Ronaldo? Foarte sau mega?” și voi termina cu o postare de facebook în care trebuie să apeși like pentru Barca și inimă pentru Chelsea!

Nu-i așa că sunt blessed? Ce mă bucur că sunteți aici și că împărtășim împreună acest conținut relevant.

Va mulțumesc din inimă tuturor! Vă adooooooor, sunteți minunați!

LIKE & SHARE!


Râdem, glumim, dar vă rog mai ușor cu sfaturile. Dacă sunteți pe blog sau pe contul de facebook asociat acestui blog, sunteți pentru că vă place ceea ce primiți, ceea ce citiți. Dacă începeți cu ”nu mai scrie atât despre PAOK”, ”mai lasă-ne cu Steaua”, ”mai ușor cu FCSB”, ”cui îi pasă de MotoGP” sau ”nu ne mai intoxica cu naționala” nu o să obțineți mare lucru.

Vă place ce citiți, altfel n-ați rămâne în zonă, tocmai pentru că scriu ceea ce vreau și pentru că nu ascult recomandările altora. Nu mă iau după nimeni, nu îmi spune nimeni ce să scriu, de unde și conținutul original. Că-i bun sau nu, rămâne de stabilit. Dar original e sigur!

Dacă nu vă convine, să știți că nu mă supăr dacă plecați. Adică mă supăr, dar nu vă port pică. E plin de conturi de facebook ale păreriștilor din presa de sport. Puteți să vedeți la ei postări amuzante, clipuri funny, trivia, puteți da like pentru Juve și share pentru Tottenham, puteți răspunde la ”Cine bate? FCSB sau Viitorul!”. Sunt fel de fel de forme de interacțiune, toată lumea poate fi mulțumită. Î

16 comentarii

  • Apreciez că te doare in cot de ce vrea pulimea, dar cum de nu vomiți in mizeria aia de redacție? Trei sferturi dintre colegii tai sunt săraci cu duhul

      • Primul titlu din ProSport a fost până acum cateva secunde: United și Sevilla se tatonează reciproc, cum sa te numești jurnalism și să vii cu un pleonasm ordinar in articolul de pe prima pagina?

  • meriti concediat tu, ma jur. joaca echipe din Romania si tu scrii de ciumpalaci din grecia si din maciupiciu, e blogul tau, dar esti persoana publica ( jurnalist ), ai o obligatie morala sa scrii despre Romania, de echipele din Romania, ca aici traiesti, bai baiatule, sau macar scrie de echipe de care le pasa romanilor, real madrid de exemplu, ne scrii de paok, mare echipa :)) esti nebun, si e haos acolo mai rau ca la noi. Mai scrie vreun jurnalist asa ca tine, fie si la el pe blog? muta-te ma in grecia, si scrie despre paok, toata ziua. Atata timp cat stai aici, scrie ba despre tara ta!

  • nu ca ai scrie tu bine sau ca ai fi obiectiv. pur si simplu sunt multi hateri care abia asteapta sa sa lovesti in Steaua/FCSB si sa te mai guduri pe langa unitatea militara. cam din zona asta vine traficul, talentele tale de poet nu prea sunt apreciate

  • Eu am ajuns la tine pentru ca ai fost cu motoreta in Siberia. Fotbalul, cel intern si mai ales din Grecia nu ma intereseaza deloc, dar imi place cum scrii, mi se pare mai sincer si mai original decat orice jurnalist din Romania. Mi-ar placea sa scrii mai mult despre moto, despre experientele pe care le ai pe motor si pe unde mergi, asta nu inseamna ca-ti dau un sfat despre ce sa prestezi. Doar ca mi-ar placea. Cred ca la articolele despre moto si energia din comentarii e diferita fata de cele despre fotbal. Probabil si view-urile sunt mai putine. In rest, ti-ai ales sa prestezi intr-o tara in care fiecare stie sa faca mai bine meseria altuia, obisnuieste-te cu asta!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.