web analytics
Fotbal intern

Se numeste tzeapa nai mai loat tzeapa fortza fcsb hey hey hey =)) *

*desigur, titlul este inspirat din viralul de acum vreun an. Mi s-a părut că se potrivește, după cum voi explica mai jos.

Dinamo a jucat, per total, mai ok. Mi s-a părut mai curajoasă, mai ofensivă, cu un joc mai limpede, cu mai multe încercări de finalizare, cu ocazii mai mari. Da! Și cu toate astea FCSB a câștigat. Știți cum se numește asta? Se numește karma. Așa se întâmplă de câțiva ani încoace în meciurile în care ai lui Becali au lot mai bun, joc mai bun, dar iau bătaie.

Stelu Filip e talentul anului 2017 în România! Săracul e atât de prost, atât de anti-fotbal, atât de dus cu pluta, încât orice încercare de a-i caracteriza jocul se blochează la primele cuvinte. Totuși, nu pot să nu observ cum e din nou cel mai prost de pe teren în meciurile echipei lui, marcajul la golul lui Momcilovic fiind de Cartea Junglei.

Nu că mă laud, mai ales pentru că aveam impresia că e evident, dar observați diferențele între Dani Mocanu și Momcilovic? Repet, nu-mi displace Morais, e un jucător bun, doar că Momcilovic e mai bun decât el. Și defensiv, dar și ofensiv. Și nu mă refer doar la gol, sârbul a dat și două pase excelente meciul ăsta.

Alibec a avut un nou meci șters, slab, deși mingile utile au fost două toată repriza. Dar chiar și așa, credeți că schimbarea lui a fost făcută de Gigi? 🙂

E foarte prost și Kovacs. Ce să fac, tată, dacă-s slabi? Faulturi aiurea, oprit jocul aiurea, Benzar trebuia să ia roșu la final de primă repriză, s-a văzut de pe Venus, dar arogantul ăla urât n-a văzut. Că asta e nasol, după ce că-s proști mai sunt și aroganți.

Anton și cu May pot să ceară certificat de proprietar pe mijlocul terenului, n-au avut adversar, au fost boși pe acolo. Și asta pentru că Dică nu are abilitatea necesară să iasă dintr-o asemenea încurcătură, el nu se poate adapta, nu poate schimba oboseala asta de tactică pe care o încearcă penibil de la startul sezonului.

Tactica, mă rog, FCSB-ului parcă e gândită de Halagian și de Bondrea. Este cel mai bătrânesc lucru pe care l-am văzut în Liga 1 în ultimii 20 de ani, ceva mai previzibil, mai ușor de anticipat și de blocat e greu să găsești. Aici nu are vreo scuză, am mai zis-o, poate să îți facă și Satana echipa, tu pe teren ai fotbaliști buni, dacă ai ce să le zici atunci ei vor pune în practică. Dar Dică, sărmanul, e ocupat să ne explice cum doarme el la prânz înainte de meciuri și cum are emoții pentru că-i primul lui derby.

Bravo, Man! Dennis Man, băiat care are foarte mult curaj și căruia îi ies multe lucruri deocamdată. Să sperăm că nu va fi luat de val, așa cum s-a mai întâmplat de 430.000 de ori până acum în fotbalul românesc.

Bokila… vai, Doamne! Voi sunteți serioși, mă? 😐

13 comentarii

 • termina ma nene cu filip, cum a iesit de pe stanga au avut aia 100 de ocazii. la gol a gresit romera! a facut si penalty! penibilul serii Romera !!! cum ai ajuns jurnalist?

  • De asta eu imi castig banii prin scris si tu prin indreptat jante. Pentru că pe mine ma duce capul, iar tu esti prost. Dupa mintea ta, vinovat la gol e ala care a provocat cornerul la care Filip a gresit ca un amator.

   • daca iti zic meseria mea, nu ma crezi . deci las-o asa. pai logic vb, daca nu e corner , nu e nici marcaj ca nu ai la ce! daca nu e razboi, nu are cum un comandat sa ia decizii gresite in care ii mor soldati!

   • Se vede cat te duce capul , chiar esti un baiat “destept” , ma intreb oare ce cauti printre noi , dar problema mea mai mare este : de ce naiba jignesti , de ce nu te faci birjar sau ceva sa se incadreze si vocabularul…

  • Ce`ai, ma, de`l faci prost? Iti trebuie ceva tupeu sa ironizezi meseriile altora, in conditiile in care tu esti jurnalist la prosport. Ce crezi ca e mai respectabil: jurnalist la prosport sau indreptator de jante?

   Iti castigi banii din scris la fel cum isi castiga Dan de la barbulesti banii din muzica. Primul lucru pe care ti`l spune la facultatea de jurnalist e ca se foloseste “slab”, nu “prost”, cu referire la filip.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.