web analytics
Opinie

Nu mi-e milă de Teja

Cum nu mi-a fost milă nici de Dică. Nu mi-e milă că Teja e ridiculizat, de-a dreptul, atunci când e nevoit să răspundă la întrebările legate de subminarea repetată a autorității lui. Fie că vorbim despre ceea ce îi face Gigi Becali, fie că vorbim despre episodul de sâmbătă seară, atunci când Stoian a refuzat să intre pe teren.

A fost vizibil din cer că Teja i-a zis lui Stoian să intre în teren, iar mijlocașul a refuzat. Doar că antrenorul FCSB s-a bâlbâit din nou la final și a oferit explicații de clasa a IV-a B. Că Stoian e băiat bun, că ei vorbesc mereu, că vorbeau despre altceva, că nu știe…

În mod normal, veți spune că e de plâns. Că trebuie să ne fie milă de Teja, om care nu înseamnă mare lucru la FCSB. Becali îi face lotul, echipa, schimbările, jucătorii nu îl respectă, nu îl ascultă. Doar că nu, nu trebuie să ne fie milă. Nu trebuie pentru că nu e primul antrenor de la FCSB, știa ce se întâmplă și, cu toate astea, a venit în viteză să semneze.

Antrenorii care acceptă asta nu merită milă, ci doar dispreț. Sau, dacă vreți să fiu îngăduitor, merită compătimiți pentru că nu îi duce capul.

Acum, Teja este aproape să se despartă de FCSB. După câteva luni în care a îmbătrânit prematur, antrenorul va pune capul pe pernă gândindu-se la mutarea care, în afară de un salariu dublu pentru 6 luni, nu i-a adus niciun câștig. Ba din contră. Lumea fotbalului știe de acum că Mihai Teja e un băiat ascultător, un băiat care nu comentează atunci când primește SMS-uri, iar jucătorii știu că dacă nu vor, nu intră pe teren când le spune Teja să o facă.

Merită?

4 comentarii

 • E totuși o explicație… Antrenorii ăștia când vin au totuși o sansa. Daca au bulanul sa lege 2-3 victorii la inceput, bazati pe lotul realmente valoros, Gigi canta bisericește la ieșirea din stadion, îi convine situatia, are orgoliu satisfăcut si nu mai da în echipă sau în staff. Atentia presei nu mai e pe chestiunea asta si subiectul se stinge. Asta a fost norocul lui Reghe, A mers bine, a avut rezultate. Gigi s-a băgat cu siguranta si peste el dar daca treaba a mers bine n-a mai fost un subiect.
  Normal ca toti antrenorii de genul Teja sau Dica ies rusinos din combinatie. Probabil își învață lecția si căpăta experiența. Mai rau ar fi sa revina pe viitor.
  Acum chiar nu inteleg de ce mai cheltuie Becali bani cu antrenorii, să-l pună în plm pe Luțu si cu asta-basta.
  Cel mai rau din treba asta este ca jucătorii care vin cu mare potential de crestere sunt pur si simplu deraiati de pe linie. Intra in anturajul asta de șmecheri si incearca si ei sa devina la fel. Alții sunt daramati moral si nu se mai ridica never. Sunt N exemple. Impresarii trebuie sa evite sa duca la FCSB fotbaliști tineri cu potential.

 • Intr-o lume normala, nu ar trebui sa ne fie mila de asemenea…oameni.
  Dar traim intr-o idiocracy.
  Stau si ma intreb. Ce au in cap antrenorii astia cand accepta sa vina la Fcsb? Adica de ce as pleca de la Gaz Metan unde pot fi ANTRENOR si sa vin sa fiu o carpa la becali? Ca sa ma laud altor prosti? Ca sa fiu arogant ca uite domne unde antrenez? Ptr bani? Ptr ce?
  Chiar pic de minte nu au antrenorii astia si jucatorii promitatori care aleg sa vina la fcsb?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.