web analytics
EURO 2016

Qu’est que nous avons parier pour aujourd’hui? – 30 iunie

Azi e simpu, dar e și complicat în același timp. E simplu pentru că trebuie să vă concentrați asupra unui singur meci și e complicat pentru că înainte vă puteați aduna o cotă mai mare pe zi din mai multe evenimente. M-am uitat pe oferta winmasters și mi-a făcut cu ochiul o cotă mare, pe care o recomand spre pariere și pe care o voi explica imediat:

  • Polonia – Portugalia – victorie oaspeți și peste 2.5 goluri – cotă 5.10

De ce cred că bate Portugalia? Păi nu cred neapărat, dar mă iau și eu după semne. Portugalia nu a mai pierdut de 11 meciuri oficiale sub conducerea lui Santos, au 8 victorii și 3 egaliri, iar toate meciurile sunt câștigate cam la limită. Adică la un gol. Mă bazez și pe faptul că polonezii vor avea ocazii, au demonstrat că ajung în fața porții, chiar dacă Milik și Lewandowski au fost neinspirați până acum. Un 2-1 pentru Portugalia în 90 de minute nu pare deloc fantasmagoric.

Voi ce pariați? Ce recomandați? Uitați-vă pe oferta winmasters și poate-mi dați un semn dacă vă face ceva cu ochiul. Neapărat să îmi spuneți și cota evenimentului, că sunt spre 200 de evenimente ”pariabile” și nu pot trece prin toate.

7 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.