web analytics
EURO 2016

Qu’est que nous avons parier pour aujourd’hui? – 13 iunie

Insist să mă contraziceți dacă greșesc, însă azi avem de lucru cu cea mai puternică, fotbalistic vorbind, zi de până acum la EURO 2016. Sunt curios să văd câți dintre voi nimeresc pronosticurile la concursul ”Îl meriți pe Sânmărtean?”. Dar până acolo, hai să vedem ce pariem pe termen lung. Gabi Balint, ambasadorul winmasters, propune Franța drept favorită să câștige turneul pe o cotă de 4.10. Germania e a doua favorită cu o cotă de 4.90 și Spania a treia cu 6.00.

“Luând în considerare și faptul că turneul se joacă în Franța și având în vedere ce jucători are la dispoziție Deschamps, e normal să te aștepți ca gazda să câștige turneul. Totuși, nu aș exclude din calcule Spania și cred că naționala lui Vicente del Bosque e a doua favorită la titlu”, crede Gabi Balint.

Eu mai cred că nu v-ați arunca banii pe fereastră dacă ați pune acolo, ceva, și pe faptul că Portugalia va lua trofeul. Sigur, veți spune că niciodată, că ei pot lua bătaie de la oricine, dar cota aia de 17.50 nu e rea deloc. Și când Ronaldo cu Quaresma prind o zi bună pot spulbera orice apărare. Eu cred că voi pune măcar 25 de lei pe ei.

Altfel, la zi ce pariem? Facem ca ieri? Îmi propuneți cele mai mișto cote cu care să facem peste 100 de lei dintr-un pariu de 5 lei la winmasters. Eu pun banii, voi primiți jumătate din câștigul eventual, da? Vedeți mai jos oferta winmasters pentru azi, aștept comentarii cu propunerile și… hai să facem niște bani!

33 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.