web analytics
Diverse

Noul patron FCSB: ”Voi cere Armatei dreptul de a folosi numele Steaua. CSA Steaua nu trebuie să dispară, putem lucra împreună”

Gigi Becali a anunțat că Vasile Geambazi e noul patron de la FCSB. Vasile Geambazi e acționar de vreo 13 ani acolo și, în ultimii ani, a dat banii cu care a funcționat clubul. Are 36 de ani, e nepotul lui Becali și a explicat în ProSport care îi este strategia legată de club și de asocierea cu numele ”Steaua București”, nume de care FCSB nu are voie să se atingă în momentul de față.

Întrebat dacă are de gând să crească brandul FCSB sau dacă are de gând să încerce să se agațe, cum se întâmplă în prezent, de numele Steaua:

Instanța a zis un singur lucru, că SC FCSB SA nu poate folosi numele ”Steaua București” fără acordul Ministerului Apărării Naționale. Asta a câștigat Florin Talpan, a exclus numele ”Steaua București” din Europa și din Liga 1, apare ”FCSB” acum.

Credeți că cineva are o problemă cu formarea echipei Armatei? Credeți că pe mine mă deranjează că Steaua își făcea echipă? Eu vreau binele fotbalului, prin concurență pot crește. E greu să promoveze, fără investiții nu poți face asta. Sau poate că pot promova în liga a treia, dar de acolo e și mai greu.

Întrebat ce spune despre faptul că Gigi Becali a anunțat că va folosi FCSB 2 din Liga 3 pentru a stopa Steaua, în momentul în care Steaua va promova:

Eu nu am FCSB 2 ca să încurc pe cineva sau ca să opresc pe cineva. Eu am FCSB 2 ca să îmi cresc tinerii jucători.

N-ar fi fost frumos să existe Steaua București și CSA Steaua București în Liga 1, două echipe tari? N-ar fi frumos ca stadionul Steaua să nu fie demolat și să ne trezim cu cine știe ce ansamblu rezidențial, răsărit dintr-odată?

Întrebat dacă are de gând să propună celor de la MApN dreptul de folosire pentru numele Steaua București și astfel să existe FC Steaua și CSA Steaua:

Totul depinde de MApN! Ei trebuie să îmi dea voie să folosesc numele Steaua. Brandul FCSB e inventat din 2008 sau 2009 de Bobby Durbac, de pe vremea în care aveam magazinul, revista cu sigla FCSB. Mergeau în paralel. Folosim acum FCSB pentru că nu am acordul MApN.

Da, desigur că le voi cere! Mi se pare normal. Toată lumea știe cine e CSA Steaua, toată lumea știe cine e clubul din Liga 1, nu ar exista niciun fel de confuzie.

Întrebat despre problema concurenței între cele două, teoretice, Steaua București:

Îmi pare rău de suporterii care se duc în liga a patra. De ce să mă deranjeze, că îmi vor face concurență? Dacă suntem realiști vom vedea că ei nu pot trece de liga a doua, nu au voie. Dar n-ar fi rău să ai echipă în Liga 1, Liga 2, Liga 3 și să faci una și în Liga 4 ca să ai juniori și totul pus la punct. Pe mine nu mă deranjează, le doresc să ajungă puternici!

Întrebat de momentul în care va face demersurile pe care le anunță:

Din păcate, până când nu se conving că nu pot câștiga despăgubirile de 37 de milioane, nu se poate. Pentru că ei se duc cu jalba în proțap la ministru și îi zic că vor câștiga 37 de milioane. Evaluarea lor e făcută și pe rezultatele financiare ale FCSB-ului, cum să faci asta? Valoarea brandului e dat de produsele vândute, dacă nu se vinde, brandul moare.

INTERVIUL COMPLET ȘI DETALIILE DESPRE AFACERILE LUI GEAMBAZI ȘI DESPRE CONTROVERSA LEGATĂ DE DESPĂGUBURILE SUPRAEVALUATE GĂSIȚI ÎN PROSPORT.

11 comentarii

 • Vasile asta e patron in acte de multi ani de zile, acum e patron si la tv ca a zis gigi, pardon – gheorghe!?
  Nu s-a obosit nimeni sa il intrebe nimic de atatia ani ca sa nu opreasca gigi robinetul.
  Presa sluga.

  Interesant e cand ajunge aceeasi presa sa puna in discutie dreptul cititorilor de a fi informati

  • 🙂 Tu la mine te referi, sa inteleg? Ca eu am facut interviul. Eu sunt presa aia sluga la Gigi?

   • Ma refer la absolut toata presa care ne informeaza ca avem un NOU patron, ca sanki, s-a schimbat ACUM ceva.

 • Cristi un articol despre cat de superbi sunt suporterii din turcia care i-au crapat capul antrenorului Gunes se poate? Si cum ar trebui jandarmii sa-i roage frumos sa fie cuminti?

 • io zic sa incepi sa te gandesti de pe acum cum vei justifica oportunitatea “aliantei” cesea-fecesebe. Stim cu totii ca acolo se va ajune, ca doar asta a fost de la inceput scopul crearii instrumentului de santaj numit cesea.
  N-am nici o emotie ca te descurci, la justificari esti tatic (vezi justificarea interventiei turmei de cimpanzei din grota sud la meciul de sambata).

  • Ce mai faci, ma Bogdanele? Tot frustrat, tot frustrat? Vezi ca “instrumentul de santaj” CSA Steaua Bucuresti a castigat, in perioada 1947-2017, 11.695 de titluri nationale la toate disciplinele… Tu iti dai seama?!? Ba, 11.695!!! Sunt multi anti-stelisti, printre care si tu, care nu stiu sa numere pana la 11.695… :)))))) PS Vezi ca kkdemia crapid nu are personalitate juridica si dupa aia iar va veti tavali pe jos ca din cauza Stelei nu puteti promova :))))))

   • te-asetptam, boss. Pai unde s-a mai pomenit curte regala fara bufon?!
    Tu faci o confuzie grava…eu ma refeream acum la sectia de fotbal a cesea. cesea in general este un dramatic accident al istoriei; sectia de fotbal in particular este un instrument de santaj creat pentru a lua niste bani de la cioban.
    dar confuzia ta e de inteles. Nu ai cum sa nu fii confuz, daca toata viata ai trait in confuzie. Iar confuzia ta primordiala a fost “de ce trebuie sa-i spun lu’ 1Q tata…”
    cat despre personalitatea juridica…mai tii tu minte cine moare de drum lung?

    • Si iata cum inca odata, prin comentariile tale, imi dai din nou dreptate. Asta si din cauza mediului neprietenos si plin de fer in care ai copilarit. Dupa parerea ta, de fiu de florareasa, cam cui crezi ca i se aplica zicala mentionata de tine mai sus? Unui crapidist frustrat care comenteaza absolut toate articolele care au legatura cu cel mai mare club sportiv al tarii? Sau unui stelist care isi apara clubul?!?

 • “N-ar fi fost frumos să existe Steaua București și CSA Steaua București în Liga 1, două echipe tari? ”

  LOL asta e nebun, se vede ca e din neam cu Becali…Steaua nu poate sa fie decat UNA

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.