web analytics
Fotbal intern

Norocul, 3 jucători și adversarul rupt. Salvările FCSB-ului

Pentru nivelul Ligii 1, meciul a fost unul ok-ish. Bine, din păcate la noi meciurile bune sunt produse de faze la care se gafează amatoricește, dar ne mulțumim și cu asta. Dacă vă uitați la gol și la ocaziile din prima repriză, de exemplu, o să vedeți că aproape toate au venit pe gafe, pe bâlbe. Nu știu dacă a fost ofsaid la golul de 1-1, suntem doar în 2018, televiziunile din România nu sunt în stare să producă reluări de calitate.

Cel mai mare lucrător de antrenori și băiat a cărui gagică se duce să pună bilete la pariuri (link) are impresii ciudate despre el. Atacul pe care l-a avut la Benzar nu doar că era de roșu, era de venit Mirel Rădoi pe vremuri și dat cap în gură să mănânce supe Rolton pentru următorii 2 ani. Trebuie să ai creier de primată să faultezi așa, chiar dacă ai fost lovit cu doar câteva minute mai devreme. Nu se compară.

Apropo de lipsă de posibilități intelectuale. Alexandru Stan ăla… Doamne-dumnezeule… Nu cred c-am mai văzut așa ceva la FCSB vreodată, se vede acum de ce până la 30 de ani n-a auzit nimeni de el. Sărmanul, e definiția heirupismului, e cel mult un cărăuș, nu gândește, fuge cu mingea la picior, faultează ca un dement, e împrăștiat, WOW!

CFR  a fost echipa sensibil mai bună, bănuiesc că n-avem discuții pe tema asta. În ciuda faptului că prin minutul 80 și-au dat seama că n-ar fi o idee bună să piardă și au abandonat orice seamană cu fotbalul.

E unul dintre anii proști pentru FCSB, lotul e mai prost ca oricând, transferurile par făcute de un băiat cu probleme de comportament pe care pușcăria nu l-a reabilitat, cât l-a traumatizat. Sper că nu și fizic, că am auzit că ustură.

La cât a ratat CFR, 1-1 e norocos rău pentru FCSB. Sunt vreo 3, cel mult 4 fotbaliști care corespund la echipa asta, restul  sunt ca să umple locurile decontate umflat de Argăseală pe la hoteluri. Sigur, să nu uităm și aportul extraordinar al apărării CFR-ului, acolo unde băiatul ăla pare adus după niște veri în care a fost picol la terasele de pe lacul ăla din centrul Clujului.

Mâine, la ora 10:00, sunt la ProSport Live să discut despre meciul ăsta. Apropo, știați că emisiunile în care merg eu sunt urmărite mai mult decât cele de la TV din același interval orar? Dacă matinalul de sport de la orice televiziune vreți voi adună 50.000 de oameni se dau petreceri, se dau prime, se măresc salarii. Iar eu adun 50.000 de vizualizări dacă-s în formă.

4 comentarii

  • Fcsb mi se pare că este o adunătură de jucători luați de pe la toate echipele care și-au vândut punctele în anii trecuți. “Bă, vă dăm cele 3 puncte, dar ne mai transferați și un jucător, ca să justificăm banii pe care ni-i dați”. Altfel nu-mi explic ce caută Stan, Popescu, Roman, Qaka, Tănase, Vlad și mulți alții acolo (Nedelcu, Moruțan, că exemplele îmi vin pe rând…)

  • De ce nu iti faci si tu canal de youtube? Imbini utilul cu placutul si iti faci si bani daca ai vizualizari multe, ai un hobby frumos care totusi costa si ai talent de narator cat si de orator.

  • ce vrea tiganul, sa fie el McGregor? =)) a mai dat si o panarama de gol, ieri-alataieri, era delle ali, acuma e McGregor, fmm de tigan borat !

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.