web analytics
Fotbal intern

Noroc de fotbaliști. Și ”marea schismă stelistă”

Calificarea nu putea fi ratată! Adică putea, pe teren. Însă era un dezastru, asta pentru că Hajduk e o echipă modestă. Echipa asta era bătută cu 8-0 în dublă manșă de FCSB-ul lui Reghecampf din 2013-2014.

A trecut ceva vreme de la ultimul meci în care am văzut niște adversari atât de răi. La propriu. Faulturi extrem de dure, coate, picioare după cap. Niște imbecili. Bine, nimic nu se compară cu prostia celor din peluza negru-roș-albastră, ăia care i-au sparg fața lui Nedelcu. Cât de prost te poate ține Pământul? Cum să atunci în jucătorul echipei tale? Mesajul ăla cu ”marea schismă stelistă…” e unul dintre cele mai reale mesaje afișate vreodată.

Trec anii, la FCSB sunt aduși tot felul de mici pârnăiași cu ștampilă de viitoare vedete, însă cel mai bun mijlocaș central rămâne bătrânul Pintilii. Și acum e la fel. Pintilii vede jocul, Pintilii recuperează cu 50% mai mult decât Filip și cu 80% mai mult decât Nedelcu. Pintilii știe când să faulteze, Pintilii poate să și paseze util, nu doar lateral.

A fost un nou episod degradant pentru Dică. Becali i-a spus echipa la Digi, râzând complice cu moderatorul și făcând mișto pe ideea că e ”echipa lui Dică”. Apoi, după ce a zis că așteaptă multe de la Tănase, tot el l-a scos pe Tănase la pauză, după 45 de minute proaste. Man a fost titular pentru că vrea să-l vândă, nu vă luați după minciunile ordinare cu 15 milioane. La 5 milioane îi pune și fundă. Asta deși prețul real e undeva la 2.

În mod normal, echipa asta mai are nevoie de un fundaș central de valoare, dar și de un atacant. Asta în condițiile în care Moruțan va deveni titular, așa cum trebuie să fie acum, și va putea să aibă rol de coordonator. El e un alt tip de jucător, însă calitățile pe care le are îl ajută să facă ușor tranziția, în condițiile în care va fi ghidat cum trebuie.

Comentatorii ProTV i-au zis lui Gnohere, citez, ”super-golgheter european”. Wow!

7 comentarii

  • Prin anii 90 erau niște filme SF in care erau niște oameni care trăiau sub pământ.ei se numeau rezistenta.ieseu din când în când și aruncau cate o bomba sau mai băteau câțiva oameni care trăiau deasupra și își vedeau de viața de zi cu zi .Cam ăștia sunteți voi Scutariu acum.Stati ascunși acolo și când este câte o petrecere in lumea reală apăreți și încercați să faceți cât mai multe daune.Trece viața pe langa voi și vă treziți că nu ați reușit nimic din ce v-ați propus

  • Imi place ca iti dai cu parerea despre ceva ce nu ai habar.
    Nu din PRA a fost aruncata (bricheta cel mai propabil).
    Poate te intalnesc baietii din PRA sa vedem daca mai esti asa de tare-n clanta soarece de tastatura🤣🤣

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.