web analytics
Fotbal intern

Noroc cu Ilie Dumitrescu!

Băi, noroc cu Ilie Dumitrescu. Altfel să fiu al naibii dacă observa cineva problema pe care o are FCSB-ul. Ce înseamnă, domnule, ochiul specialistului! Ce înseamnă să ai fler, să te prinzi de lucruri care nouă, oamenilor normali, ne sunt greu accesibile. Citeam și am rămas șocat cum la mijlocul lunii ianuarie 2018 Ilie Dumitrescu a reușit să se prindă de un lucru. Auzi:

E nevoie de un preparator fizic bun care să țină tot clubul, să aibă experiență, să fi făcut performanță. Nu unul căruia să îi dăm 3-4000 de euro pe lună, care doar are licență de preparator. Așa cum a fost Thomas Neubert, de exemplu.

Auzi, domnule! Cică ar avea probleme cu accidentările musculare ăștia de la FCSB și a sesizat Ilie Dumitrescu lipsa unui preparator fizic capabil. Șocant! Oare a mai spus asta cineva până acum? Adică din octombrie până acum, de vreo 12 ori? Oare?

Nu vede nimeni elefantul din camera FCSB?

Degeaba ai bani dacă îl ai pe MM Stoica la HR

De la ”Gigi, ia-l pe Țîru!” la specialist în accidentări

5 comentarii

  • Apropo de Hagi jr., l-ați auzit pe Hagi sr. cum s-a exprimat? “Ni s-a întors căpitanul” :)))) Asta ca să înțelegi și tu, Scutariule, de ce îl urăște toată lumea pe OMUL Hagi.

    • Pai clubul Viitorul, campioana in exercitiu a Romaniei, a fost creat pentru Ianis. Nu vad deci de ce ne-am mira. Li s-a intors de fapt beneficiarul. 😉

    • Mi se pare demna de amuzament atitudinea lui Hagi, nu de ura, dar inteleg unde bati. Sunt de acord ca omul are derapaje care-l fac antipatic pt multi, insa cred ca dispretul la adresa lui este exagerat. In schimb, sunt exagerate si odele care i se aduc uneori.

  • A mai zis ca Ianis Hagi e un asset important pentru Viitorul. Nu am o problema cu Ianis aici, ci cu termenul asset, coroborat cu alti termeni :))

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.