web analytics
Fotbal intern Opinie

Noile tricouri Nike ale Stelei. Cine dă 500 de lei pe tricoul lui FC Balotești imprimat cu sigla FCSB?

tricouri noi steaua

Fără să fie un club care să își exploateze uriașul potențial de marketing, Steaua a avut cumva norocul ca în ultimii ani să aibă o relație excelentă cu distribuitorul Nike în România, compania FF Group. Asta s-a tradus în special prin faptul că echipa finanțată de Gigi Becali a fost singura care nu și-a plătit echipamentele, ba mai mult, fotbaliștii au fost îmbrăcați mereu cu ultimele noutăți în materie de design.

Mai pe românește, modelele pe care Nike le oferea unui club precum FC Barcelona veneau și în Ghencea, evident customizate pe culorile și particularitățile clubului. Și a venit și vara acestui an, moment în care trebuia schimbat echipamentul principal. A fost schimbat cu cel pe care îl vedeți în poza de mai sus, unul primit cu reacții negative din partea fanilor.

Toți vorbesc despre faptul că tricourile Stelei seamănă cu cele ale lui AS Roma, dar mie mi se pare că seamănă mai repede cu cele pe care le avea FC Balotești în 2014. Uitați-vă la poză, sunt la fel de ”complexe”, al Stelei de acum arată mai bine doar pentru că are o stemă și logo-ul unui sponsor. Deci? Cine dă 500 de lei pe tricoul Baloteștiului cu sigla FCSB?

8 comentarii

  • Pai, frate, nu stiu de ce vi se pare scump pentru un club ca Steaua. Si mie, ca roman, mi se pare un pret foarte mare, dar ganditi-va, Steaua mereu joaca in Europa, nu se poate prezenta cu niste carpe care se rup la o simpla tragere de tricou. Si inca ceva, e 500 lei tricoul, deoarece nu este fabricat prin Turcia, Vietnam. Pe site-ul lor gasiti si tricouri mai accesibile, doar ca mana de lucru este mult mai ieftina.

    • Exact nu e fabricat în Vietnam, ci în Thailanda, tot pe acolo, mana de lucru e aceeasi. E strigător la cer… 500lei, orice tricou de la Manchester, Chelsea, Real Madrid, Juventus etc nu costa mai mult de 300 lei. Cat despre sigla, găsești tricouri Nike, pe site-ul oficial și la 15 euro. Ideea este ca noi romanii suntem un popor avut și cine e deștept face bani din asta 🙂

  • E absurd sa ceri pretul pe care il cere Nike pe echipamentele cu Steaua in Romania. Putea sa fie cel mai frumos si mai modern design din Europa si tot nu ai cum sa ceri atat de multi bani. Fa o comparatie cu preturile tricourilor Nike ale altor cluburi importante din Europa si compara (include puterea de cumparare in matematica ta) cu ce se intampla in Romania. O sa vezi ca e o absurditate.

    PS: keep up the good work! iti citesc blogul si sper sa postezi mai des

    • E mai complicata treaba. Dat fiind faptul ca opereaza dupa niste standarde internationale, nu pot cere 12 euro pe tricou, atat cat si-ar putea permite romanii. Dar ai dreptate, Steaua are printre cele mai scumpe tricouri Nike din Europa. Si aici nu exista justificare.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.