web analytics
Diverse

No more Premier League pe Eurosport la Telekom

Ce trage Telekom? Că de tras, sigur trage. Întrebarea este ce anume? Și, mai ales, dacă e scump.

După ce au mărit abonamentul de două ori într-un an și au trimis mesaje de tipul ”am crescut prețurile, dacă nu vă convine așteptăm scrisorile voastre de reziliere” – da, scrisori prin poștă voiau! – Telekom România continuă seria mutărilor demne de un Kasparov al televiziunii. Astfel, de la 1 ianuarie 2020 abonații Telekom nu vor mai putea vedea posturile Eurosport. Adică, printre altele, Premier League va dispărea. Și, pentru mine, va dispărea și posibilitatea de a vedea MotoGP-ul, deși înțeleg că nu ar mai fi prelungit Eurosport contractul. În fine, Premier League nu mai e disponibil pentru abonații Telekom.

Acum, reacția Telekom la știrea apărută e senzațională. Sunteți gata? Iată:

Telekom face aceste modificări în grila TV în urma feedback-ului clienţilor, a analizei periodice a tendinţelor în vizionarea canalelor şi a rezultatelor unui sondaj realizat în noiembrie 2019, pe un eşantion reprezentativ de 800 de respondenţi din rândul clienţilor săi, pentru a testa preferinţele în ceea ce priveşte conţinutul TV urmărit. Studiul a arătat că 73% dintre clienţii intervievaţi ar dori să urmărească filme şi seriale celebre, 71% ar fi interesaţi să vizioneze conţinut nou, iar 65% dintre respondenţi ar prefera să urmărească documentare internaţionale premiate

Reacția a fost acordată Paginademedia, chestie pe care eu o citez, deși n-ar merita la cât de mult se ciordește pe acolo.

Cum, mă? Deci au decis să nu mai plătească Eurosportul pentru că au întrebat 800 de inși și ăia au spus că ar vrea filme și seriale celebre. Păi, FMMMMMMM! Dincolo de faptul că pe lângă Eurosport tu ai scos din grilă posturi care răspundeau nevoile celor câteva sute de demenți la care, chipurile, ați mers voi cu sondajul, Telekom tocmai a pierdut poate cel mai de preț bun sportiv pe care îl are. Adică Premier League.

Care poate fi motivul real pentru care n-ai pleca în secunda doi la Digi? În afară de Basarab Panduru, cel mai bun om care apare în emisiunile de analiză sportivă în partea asta de Europa.

În media din România risipa de resurse a fost mereu la un nivel demn de pomenit în acatiste. Însă când risipa asta se întâlnește cu manageri incompetenți axați doar pe câștigul personal imediat, puși pe tun și făcuți din nepotisme, falimentul e doar o chestiune de timp. Și, așa cum știți, ”afacerea” Telekom în România a fost un coșmar pentru nemți, drept pentru care se tot pune lacăt de câteva luni. Abia aștept să scap și eu, deocamdată mai am contract.

Bine, răul cel mai mare nu e că pierd Premier League. Răul cel mai mare e că va continua Emil 1905 Grădinescu. Și e groaznic pentru că-i iarnă, omul va comenta răcit, va continua să își tragă mucii, să îi mestece, să îi înghită. Și noi vom auzi asta. Și ne vom dori să nu ne fi născut. 🙁

[instagram-feed]

Un comentariu

  • Eu am reziliat contractul cu ei chiar dacă mai aveam perioadă contractuală aproape 1 an. Din cauza minciunii cu Liga 4. Așa că dacă îți dorești cu adevărat să rezilieze, renunți la 100-200 leușteni și aia e.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.