web analytics
Fotbal intern

Niște întrebări legate de fotbalul românesc

Pentru că n-am ce face şi mă mănâncă undeva, când mă opresc la o cafea sau când fac o pauză mă uit pe site-uri și din concediu. Și mă enervez de cele mai multe ori.

1. Am văzut că golanul ăla de Șumudică arăta muie și curul ăla mare galeriei FCSB. Drăguț, sper să se spele FRF cu el pe cap. Apropo, voi aveți prieteni comuni cu Șumudică? Nu de alta, dar am înțeles că așa se poartă acum, să ai prieteni comuni atunci când îl suni. Wink!

2. Reghecampf e cel mai de succes antrenor din ultimii ani la Steaua doar pentru că acceptă cel mai ușor să se bage Gigi Becali peste el? Nu de alta, dar am văzut pe Dolce Sport un material în care era arătat faptul că Reghe a respectat indicațiile date de patron prin intermediul TV-ului. Chiar facem orice pentru bani?

3. Mă bucur că suntem ok și trecem peste, însă unde e revolta cu privire la ce mânărie grotească s-a întâmplat cu Șumudică? Unde sunt drepții, nepătații, unde sunt apărătorii dreptății? Reghecampf vine și spune că se bucură pentru Șumudică, însă nu știe, sărmanul, că ar fi fost crucificat cu capu’-n jos dacă era prins cum a fost prins Șumudică.

4. Domnu’ Bodescu de la FRF mai are treabă cu Gloria Buzău sau e gata? Nu de alta, dar văd că Rapid CFR Suceava dă din nou măsura talentului. Cum care Rapid CFR Suceava? Ăia care cazează echipele adverse la casa atacantului titular, atacant care a doua zi dă patru goluri. Poate are interes domnu’ Bodescu și p-acolo, că ar fi păcat să fie abandonat un caz clar de mânărie, nu ca astea inventate de pe aici.

Marius Sumudica antrenorul echipei Astra Giurgiu reactioneaza in meciul din Cupa Ligii Adeplast contra echipei Steaua disputat in Pitesti, miercuri, 9 martie 2016. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Marius Sumudica antrenorul echipei Astra Giurgiu reactioneaza in meciul din Cupa Ligii Adeplast contra echipei Steaua disputat in Pitesti, miercuri, 9 martie 2016. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

6 comentarii

  • Ce mi-e Sumi, ce mi-e Prunea. Prunea nu e baiatu ala care striga mu*e steaua? Striga cine vrea mu*e steaua. Dar nu unu care vrea sa candideze la nu stiu ce functie in FRF.
    Ps: putea sa strige si mu*e dinamo sau rapid, nu ar conta.

    • Doamne, cum sa vina trompa asta betiva in fruntea FRF? Cum sa admitem asemenea golani i functi de raspundere? Ne-ar strica o candidatura a lui Cristi Chivu, Mircea Lucescu, Tudorel Stoica, personaje cu rezultate de exceptie in fotbal si comportament civilizat?

        • De ce ne mai miram!? L-am avut pe stim noi cine parlamentar european. Da, ala, exact ala vorbea in numele tarii catre toata Europa. Si asta e ce mai nenorocit exemplu, ca mai sunt si altii tot acolo. De parlamentarii bastinasi nu mai zic, astia macar rama rahatul local.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.