web analytics
Fotbal intern

Niște băieți din presă sapă fundația pentru instalarea lui Reghe la națională

Ați observat niște băieți de la o anumită publicație de sport care în ultima perioadă bagă ”grele” despre Anghel Iordănescu? Că e haos la națională, că se ceartă cu secunzii, că nu știe tactică, că uită fotbaliștii, că se piaptănă greșit, că înjură de Pepsi. Am pretenții de la voi, doar am crescut împreună și nu o să credem acum că respectivilor (doi sunt, doi și valoro$$i) le-a ajuns acum la ureche informația că Tata Puiu ar fi nepotrivit. Că dacă era depășit, dacă se certa cu secunzii și dacă uita fotbaliștii știam și acum jumătate de an, nu? Sau din cantonamentul italian. Nu aflam brusc, la EURO, între meciul cu Franța și ăla cu Albania.

Hai să vă spun ce cred eu. Cred că lucrurile astea nu sunt întâmplătoare și mai cred că o doamnă zisă Prodan, soție de antrenor la Steaua, dictează materiale în ideea în care soțul dumneaei, pe nume Laurențiu, va veni selecționer. Pentru că de ce? Pentru că soțul doamnei nu mai are nicio șansă la Steaua, club de care evident nu-i prea mai pasă din moment ce pleacă în cantonament cu 15 necunoscuți în lot. Serios acum, deși am ambalat totul într-o aură de neseriozitate, indiciile astea sunt. Doamna Prodan își pregătește terenul pentru a-și propulsa soțul la națională.

Și dacă de Steaua v-a durut pe undeva, că-i club privat și face ce vrea, să vă văd când o veni Reghecampf la națională. Să vezi convocări frumoase, vopsiri de băieți, să vezi cum apar jucătorii impresariați de cine trebuie la lot. Dabi aștept, cum ar zice nea Ando!

reghe

11 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.