web analytics
Fotbal extern

Atunci când Ronaldo are cel mai frumos discurs despre cazul Messi

Nimic nu îți certifică valoarea mai mult decât recunoașterea rivalilor. Sigur, e bine să ai fani care să te laude, să îți aplaude golurile, să îți strige numele, să îți ceară autografe. Dar pentru tine, sportiv de top, cel mai mișto moment e ăla în care rivalul, omul cu care te lupți pentru prima poziție, vine și spune că ești mare de tot. Un astfel de moment s-a întâmplat după ce Lionel Messi și-a anunțat retragerea de la echipa națională a Argentinei. Știți povestea, penalty ratat în finala Copa America, plâns, nervi, retragere.

Apoi a venit Cristiano Ronaldo și a vorbit în presa din Portugalia despre moment. Priviți: ”Messi a luat o decizie grea pe care lumea trebuie să o accepte. Nu ești un fotbalist slab pentru că ai ratat un penalty. Mă întristează faptul că l-am văzut în lacrimi. Sper să se întoarcă la echipa națională, Argentina are nevoie de el”.

Nu? Parcă e mai puternic decât orice editorial din ziare, decât orice telefon de la președintele Argentinei. Nici hipsterul de Papa nu o putea pune mai bine.

5 comentarii

  • Apropo, mă chinuie de vreo două zile o întrebare: americanii ăștia fac Copa America fix când li se scoală lor? Am încercat în zadar să găsesc pattern-ul..

    • La fiecare 4 ani, la fel ca si EURO, anul acesta a fost diferit deoarece s-a serbat centenarul competitiei.

  • N-a spus nimeni că Messi e slab. Mie mi se pare că Ronaldo a dat-o bine pentru el (însuși):)) Atâta timp cât îl consolează spunându-i că nu-i slab, înseamnă automat că nu are nici cum să fie cel mai bun. Dacă Messi ar fi fost cel mai bun, n-ar fi fost niciodată pusă la îndoială valoarea lui. Sau poate gândesc eu prea complicat. N-am văzut finala, poate chiar a jucat varză, iar Ronaldo a vrut să fie compătimitor.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.